Hell's Rebels

Recap af #008
Red Jills

Med Lara, William og den Grå Pil som holder lav profil, vælger Hadrian, Emanuel og Maximus alligevel at gøre noget ved Red Jills problemet. Banden har terroriseret Kintargo’s indbyggere ekstra meget siden Thrune overtog magten.

Red Jills

De 3 Sølv Ravne forhører sig i Temple Hill distriktet, og finder ud af at banden holder til i en gammel kirke. Besluttet på at ende Red Jills kriminelle aktivitet, går de 3 helte målrettet efter at finde banden, som viser sig at være oppe på taget af kirken. Her finder de en håndfuld Red Jills banditter og deres leder Scarplume, som er en Strix. Scarplume flyver til vejrs og når at kaste et par Scorching rays af på Maximus, der tappert kæmper videre. Efter en hurtig kamp får de bekæmpet Scarplume, og derved også Red Jills banden. Vores helte hænger Scarplume op i kirketårnet og skriver på siden af tårnet: ”Det er kun Ravnene der flyver i byen”

Hvepsereden

Tilbage i Hvepsereden bliver gruppen enig som at det er en god ide at holde lav profil i et stykke tid, da Sølv Ravnene har trukket en del opmærksomhed. (Brændte hundehuset ned i højlys dag foran operahuset, graffiti i gaden og på kirketårnet i Temple Hill, og meget mere) Så med William stadig på forretning rejse med sin far, Lara der lærer at lave alkymi, og hvem ved hvor den Grå Pil opholder sig?, så bruger Sølv Ravnene de næste 2 uger på at hjælpe Rexus med at oversætte dokumenterne færdigt og holde lav profil. I de to uger kommer der flere Supportere, der bliver hyret flere teams og der blev fundet en enkelt forræder blandt dem som hurtigt ”forsvandt”.

View
Recap af #007
Den Grå Pil og Imp'en

Vores helte starter morgenen i kaffehuset, sammen med Laria og Rexus som lige er blevet færdig med at oversætte lidt mere fra dokumenterne. Efter en tur i bagkøkkenet, kommer Laria tilbage med en lap papir og en grå pil. ”Flemming er kommet i hundehuset.. Jeg kan ikke redde ham alene…”

Aria Park

Nyheden om at deres ven Flemming er kommet i hundehuset, laver de deres planner om, og vælger at tage af sted til Aria Park med det samme. Ikke langt derfra bliver de mødt af Den Grå Pil, som kommer dem i møde fra skyggerne. Efter lidt introduktion og begejstring fra nogen, om at møde den Grå Pil, som har hjulpet gruppen et par gange fra det skjulte, så får Sølv Ravnene lagt en strategisk plan om hvordan de vil angribe de Loyalister som holder på Flemming. Angrebet var godt planlagt og det tog omkring 2 min at redde Flemming og få ham i sikkerhed. Han bruger resten af ugen på at komme sig, og opholder sig i Hvepsereden.

Hvepsereden

Pludselig ankommer der et hold byvagter til kaffehuset, som går målrettet efter at finde noget mistænksomt. (De er blevet tippet om stedet). En af vagterne går målrettet efter lageret i kælderen, hvor Laria følger ham ned, i mens hun bevidst larmer på vejen der hen, for at underrette dem under. Gruppen skynder sig at stille en spand med lort i lagerrummet og lukker den hemmelige dør ind til Hvepsereden. Laria forklare vagten at hendes imbecile fætter, bor i hendes lager, men skal nok få ham et andet sted hen. Vagten tror på Laria (Bluff Check), og forlader kaffehuset i mens han mumler noget om at man ikke kan stole på Morgar.

Det er nu anden gang der sker noget der ligner sabotage i Hvepsereden, og gruppen er nu fast besluttet på at finde Morgar, som de finder ud af, er en af Sølv Ravnens supportere der har opholdt sig i Hvepsereden hver aften den sidste uges tid. De finder ud af at han arbejder nede på havnen og vælger at opsøge ham. De fortæller ham at Hvepsereden er flyttet og at han skal mødes med gruppen i det gamle slagterhus den samme aften/nat. Gruppen får trukket Morgar med ned i en kælder hvor de omringer ham og udspørger ham de mystiske hændelser. ”Rotten sagde jeg skulle gøre det….” piver han, ”eller gjorde den?” siger han usikkert. Efter forhøret er gruppen enig om at Morgar har reageret under magisk indflydelse, og vælger derfor ikke at gøre det af med ham, men i stedet sende ham afsted til Riddleport og aldrig vende tilbage til Kintargo.

Nu er de sikre på at Hvepsereden har en hemmelige beboer som prøver at ødelægge rebellet. Basen bliver grundigt gennemsøgt og Hadrian spotter pludselig en lille rød devil med vinger, som straks går til angreb! Hun-devilen forgifter Hadrian som kæmper for at holde sig oprejst, hun fremmaner en krokodille som vælter frem fra kloakken, men bliver forvirret at et røgslår fra den Grå Pil. Efter noget tid med kamp, for gruppen slået imp’en ihjel af et sidste nådestød fra Emanuel.

Endnu en undersøgelse går i gang i Hvepsereden, denne gang for at finde ud hvor den lille imp kom fra! Rexus og Laria hjælper til, og efter en halv dag finder gruppen en Secret page blandt alle dokumenterne som Rexus oversætter. Det er en meget gammel kontrakt mellem den lille djævel og familien Sarinis, som beskriver at hun har bundet sin sjæl til kontrakten og kan ikke bevæge sig mere end 100ft fra den (hun har sneget sig med ned i Hvepsereden, den gang gruppen bragte dokumenterne der ned efter de havde fundet dem i det gamle slagterhus) Sådanne en kontrakt gør at hun skal adlyde medlemmer af familien Sarinis, men kontrakten er underskrevet at et Sarinis familiemedlem som for længst er død (Imp’en har tilbragt mange år alene i slagterhusets kælder). Derfor mener Rexus at ingen af de nulevnede Sarinis kender noget til dette.

View
Recap af #006
Barnelig, tænder og Sølv Ravnenes hovedkvarter

Uge1-2

Mord i Devil’s Nusery

Gruppen fik klargjort et bagholdsangreb for at fange den morder der var på spil i Tiefling kvarteret. Da mørket falder på, og Ravnene står klar til at komme Zea til undsætning som står nervøst og venter. PLUDSELIG kan de hører små skidt/kradse-lyde og lyden af vinger der basker fra et tag, og to små bæster kommer frem og begynder at hive Zea med. Ud fra skyggerne kommer en grå pil flyvende og negler tandfeen fast til husmuren, hvor efter den sprænger i en sky af klisteret glimmer. Nu vrimler det frem med tandfeer ud fra sprækker og tage og går til angreb på Zea, Sølv Ravnene springer frem fra deres skjul og kommer Zea til undsætning! Det er en blodig og glimmer rig kamp med de små bæster, der gør alt hvad de kan for at hive tænder ud af en hver. Specielt går det ud over Hadrian der får hivet to tænder ud, da flere af tandfeerne overfalder ham med giftige bid, deres tand-tang og glimmer klister hver gang en af dem dør. Heldigvis havde Maximus læst en bog om tandfeer, og vidste at man kunne heale sine tænder på plads igen hvis man gjorde det hurtigt. Og hvad mere er, så fortalte han de andre at tandfeer ikke stammer fra denne verden, og kan fremkaldes med et ritual der involvere et barnelig.
Efter en hård kamp med flere manglende tænder og bidemærker, får gruppen endelig nedkæmpet de sidste feer. Gruppen finder feernes ”bopæl” hvor væggene allerede er blevet udsmykket med mange tænder. Midt i rummet ligger der et Tiefling barnelig, omsvøbet i et ligklæde med noget skift på sproget Aklo.

Hvepsereden for et opløft

Da gruppen vender tilbage til Laria og Hvepsereden, fortæller hun at det ville være en god idé at rydde op og indrette Hvepsereden, da Sølv Ravnene for flere og flere tilhængere som kommer og går. ”Vi skal ikke fremstå som en bande i en kælder, vi er Kintargo’s redning og eneste håb!” siger hun. Hadrian melder sig som ansvarlig for indretningen, da han er gamle borg-mester. Efter et par dage med oprydning og indretning, tager gruppen ud om natten for at lave graffiti i gaderne med sætningen: ”Ravnene flyver igen”. Da de vender tilbage finder de ud af at der har været hærværk i hvepsereden! En mur er styrtet sammen, og der ligger en hammer og mejsel samt mærker i væggen efter værktøjet. Er der mon en sabotør blandt dem?


Sølv Ravnenes fokus punkter, missioner og igangværende plot

Nu har vi haft seks spille gange, så her er et lille overblik over jeres igangværende aktiviteter. Det er ikke alt der er med her, men jeg har prøvet at få det meste med, ellers er der vores andre recaps i kan læse :) -GM

Barzillai Thrune har overtaget byen Kintargo

To dage før Thrune kommer til magten i Kintargo (udstedt af Queen Abrogail II) forsvinder den højt elskede Jilia Bainilus, Kintargo’s borgmester. Dagen før Thrune bliver den nye borgmester, sker der mystiske brænde (Askernes Nat) her brænder bla. Rexus’ famille villa ned og hans forældre er ikke til at finde nogen steder, Rexus selv, var den aften på biblioteket for at studere med henblik på at blive medlem af Sacred Order of Archivists ligesom hans mor var. Musik forretning the Silver Star som var eget af Shensen, en opera sanger og åben kritiker af Thrune familien blev også brændt ned og der er ingen spor af Shensen.
Thune har med udgangsforbud, Proklamationer, kampklædte patruljer, hans bodyguard Nox, afstraffelses metoder og meget mere, nu et komplet jerngreb om byen. Han har taget operahuset som hans egen personlige bopæl.

Rekruttere medlemmer til Sølv Ravnene

Laria Longroad en halfling som ejer kaffehuset (og et hemmeligt skjulested herunder) har sammen med sin ven Rexus Victocora, fundet en gruppe helte som sammen vil genskabe den gamle rebelgruppe Sølv Ravnene. Deres første fokus punkt er at samle supportere til deres sag, som er at redde Kintargo fra Thune og hans tilhængere. Dette kan ikke gøres ved optog eller lignede, men må gøres i smug, så ikke Thrune for færten af Sølv Ravnene. Gruppen har hjulpet flere undertrykte indbyggere allerede, bla. En saltmine som blev brugt til fængsel og det fattigste og undertrykte kvarter Devils nursery. På havnekroen Clenchjaw har de fået en glad spillemand, Flemming, til at spille og synge propaganda sange, som byens søfolk tager godt imod.
De har hørt om en bande som er ekstra meget aktive lige for tiden i kvarteret Redroof, som nærmest udelukkende overfalder normale borgere, men ikke Thune tilhængere.
Rygter går om et såkaldt ”hundehus”, en offentlig afstraffelsesmetode. Folk i byen er bange for at havne der.

Hvepsereden

Sølv Ravnenes nuværende hovedkvarter er skjult under kaffehuset, som Laria har stillet til rådighed for gruppen. Der er to indgange til stedet: en hemmelig dør i kaffehusets lager og kloakken. Gruppen har indrettet stedet så der er plads til supportere og et mere funktionelt rebel skjulested. Rexus arbejder med at få oversat nogle dokumenter omkring den gamle Sølv Ravn gruppe, som indtil videre er historien bag rebelgruppen, men der er stadig masser af dokument som skal oversættes.
Der foregår dog noget mystisk i hvepsereden for tiden, de hører i ny og næ en panfløjte, men intet at finde.. en væg er faldet sammen, men det er sket bevist med værktøj.

View
Recap af #005
Ballade hos Clenchjaw

Uge 1, dag 1-2

Rexus mener der ville være en god idé at søge efter evt spor i de 3 udbrændte bygninger. Hans egen families hus, Kroen the Trashing Badger og musik forretningen The Silver Star.
Rexus fortæller at hans forældre var medlem af gruppen Sacred Order of Archivists og at han selv skulle have været medlem, men at han aldrig nåde det, da hans forældre sandsynligvis er døde i branden og man ikke har hørt noget til de hellige arkivister siden.

Undersøgelse af udbrænderinger
Rebellerne undersøgte alle 3 steder, men fandt ingen spor omkring hvem der kunne have påsat brændende eller spor omkring de hellige arkivister. Ved at forhører naboerne, fik rebellerne af vide at byens Asmodeus præster og Thrune folk hentede de lig der nu var der, og gav dem en Asmodeus begravelse (kremering).
Der blev dog fundet en del magiske skriftruller og healing potions.

Kroen Clenchjaw
Laria anbefalende rebellerne at besøge kroen Clenchjaw, som er ejet af Ringston “Clenchjaw” Jon. Hun mener at det kunne være et godt sted at erhverve flere tilhængere til Sølv Ravnene, da stedet er en populær kro for byens fattige og søfolk, som absolut ikke kan fordrage Thrune og hans tilhængere.
Vores rebeller ankommer til kroen sent om aftenen hvor der er godt gang i musik og druk. Ringston står træt bag disken og orker ikke at tage sig af sine fulde gæster.
William giver en omgang til kroens gæster, som stormer op for at få gratis øl. Nogle gæster snubler på vejen og giver hinanden skylden, så der starter et slagsmål. Hadrian forhører sig hos kroens spillemand Flemming, om han ville kunne spille Sølv Ravnenes sange om aftenen (Hadrian og Lara for skrevet den første sang om aftenen som de giver navnet: ”Ravnen og Hunden”.) Det vil han meget gerne og lover ikke at røbe hvem Ravnene er.Emanuel drikker lidt absint med Ringston, som fortæller at han ikke sover godt om natten og syntes han har set en ”stor blå sommerfugl”. Efter at Ringston er gået i gulvet af al den absint og resten af kroens gæster enten er gået eller faldet i søvn hen over bordene, begynder vores rebeller at undersøge stedet. De for hurtigt set en lille blå hale hist og her, og finder til sidst en lille blå drage. (Faerie dragon) Den fortæller den hedder Vendalfak, og kan godt lide at lave lidt rav i den. Som den så har gjort her på kroen, ved at drille gæsterne og Ringston så der opstår slåskampe og andet ballade. Vendalfak slutter sig til Sølv Ravnene da vores helte tilbyder den at bo i Vipsereden.

Mord i Djævelens Børnehave (Devils Nursery)
Laira blev kontaktet af Tieflingen Zea, der fortæller at der er begyndt at ske uforklarlige mord i slumkvarteret Devils Nusery. Laira syntes det ville være en god ide at tjekke dette ud, da folkene i området er enormt undertrykt af regeringen pga deres race.
Gruppen finder ud af at mordene sker om aftenen, byvagterne kommer ikke og undersøger morderne og ofrene bliver fundet med helt ødelagt ansigt, så de er svære at genkende. Ved at undersøge det sidste mordsted finder de en tand og en tang. ”Noget tyder på tortur..” lyder det fra gruppen… ”Er det Thune-tilhængere der torturere indbyggerne?” ”Er det en morderisk tandlæge som er på spil?” Eller noget helt tredje? Det vil gruppen finde ud af samme dag og har besluttet sig for at lave et bagholdsangreb i en gyde og bruge Zea som ”lokkemad”. De bruger resten af dagstimerne på at overtale Zea til at agere som lokkemad, og planlægge hvordan de skal fange morderen.

Find ud af om Sølv Ravnene kan opklare mordene i Djævelens Børnehave næste gang i Hells Rebels d. 26/10

View
Recap af #004
Fangerne i Saltværket

En ny dag i Kintargo starter! Rebelgruppen Sølv Ravnene er født og går sin første dag i møde.

Uge 1, Dag 1
Emanuel, Hadrian og William bruger morgnen på opsnappe Rygter i Kintargo.

Maximus og Rexus bruger dagen i Vipsereden på at oversætte de mystiske dokumenter.

Laria foreslår at der skal findes nogle flere supportere til deres sag, men forsigtigt, så ikke regeringen ligger mærke til Sølv Ravnene i deres nylig og skrøbelige tilstand. Udfra hvad gruppen har hørt i byen, så vælger de at undersøge stedet Sallix Salt Works som det første.
Rebellerne for lagt en plan om at undgå hovedindgangen, og finder en vej rundt om bygningen hvor de får kravlet op af et hegn og op på taget. I bedste spion-stil for de pasinficeret 3-4 vagter uden at kamp og befriet 4 fanger som venter på at der er fri bane. Uden en anden vej ind i resten af Saltværket og spændingen som stiger, sparker Hadrian døren ind og tager Kossrani og hans håndlangere i overraskelses angrib. Den standhaftige dværg kæmper en brag kamp til døden, men må lade livet til Hadrian’s kampevner.

Heltene for befriet fangerne, som lover at hjælpe Sølv Ravnene i fremtiden.

View
Recap af #003
Sølv Ravnene

Gruppen ankom til Laria Longroad’s kaffehus og blev mødt af en meget venlig Halfling, nemlig Laira.
Hurtigt var der en fælles forståelse for at Kintargo skal reddes fra byen hersker Barzillai Thrune. Laira tilbød hendes hemmelig smugler sted “Vipsereden” som et hovedkvarter til Rebelgruppen. Efter at gruppen havde sikret stedet for bl.a en stor albino krokrodille og en gal Dire Corby, fik de etableret stedet under kaffehuset som deres base.
Rexus valgte at flytte ind (da hans familie og hus er brændt ned) og han kan fokusere sin tid på at oversætte de kryptiske dokumenter.

Sammen med Laria Longroad og Rexus Victocora fik gruppen oprettet og stiftet Rebelgruppen: Sølv Ravnene

View
Recap af #002
Fair Fortune Livery "Slagterhuset"

Efter et kort ophold hos Lara, hvor der blev samlet kæfter, tog Rebellerne afsted mod Fair Fortune Livery sammen med Rexus, som bestemt var i højt humør og ivrig for at finde nogle svar omkring den gamle rebel gruppe Sølv Ravnene. Nervøsiteten stig da de nærmede sig det gamle slagterhus, fordi der gik nogle rygter om mærkelige lyde og at stedet muligvis var forbandet.

Efter lidt besvær med et muligt defekt koben, fik de døren op til slagterhuset og blev straks angrebet af 3 hunde der ikke ønskede gæster. Mystiske hændelser begyndte at opstå efterhånden som Rebellerne undersøgte stedet. Ting flyttede på sig af sig selv og blod løb ned af væggene. Under slagterhuset blev rebellerne mødt af fæle rotter som havde taget den forladte kælder i brug som rotterede, samt nogle små klamme dyr der minder om rotter men gik på to ben. Rexus havde læst lidt om disse sataner, og kunne konstatere at det var Grimples, som også kan lidt magi, som de flittigt bruger på at skramme folk. (måske var stedet slet ikke hjemsøgt?)
Længere inde i kælderen blev de mødt af 2 slim-monstre der væltede op af en gammel septiktank som var overtegnet med diabolske symboler. Da situationen var under kontrol, fandt rebellerne nogle kasser fuldt med udstyr og en kæmpe bunke papir og skriftruller, som Rexus mener, er det spor/beviser de ledte efter omkring Sølv Ravnene. Nu er vores kommende Rebeller på vej til Longroad Coffehouse hvor de skal møde Rexus rebelske ven og hans mors kontakt Laria Longroad.

De dokumenter som blev fundet, er kryptisk skrevet, da det er en blanding af Celestrial, Strix og Elven. Rexus tilbyder sin hjælp til at oversætte og afkode dokumenternes betydning.

View
Hells Rebels #001
Protest i Aria Park

Fra Emanuel Zakarias Knorhane dagbog:

Vores veninde Silvia Bumbleblack, der ejer den fremragende osteforetning tæt ved Bleakbridge, har været forsvundet i flere dage. Vores forsøg på at finde hende er ikke ført til noget. Vi ved, at hun kan have kontakt til Sølv Ravnene. For at få mere at vide, blev jeg af en bekendt gjort opmærksom på, at jeg kunne møde en kontakt fra Sølv Ravnene til den store offentlige protest i Aria Park.

Sammen med Lara Aliciasdatter, min kollega i Kutinda Selskabet, mødte jeg op i parken. Demonstrationen forløb uden megen dramatik og uden at jeg fik øje på min kontakt.

Netop som vi var ved at gå fik jeg øje på ham i mængden, men før vi kunne nå at mase os frem til ham, stod den nye borgmester Barzillai Thrune frem på operaens balkon. Jeg kunne ikke høre meget af det han sagde, men jeg fik dog fat i at han proklamerede endda endnu en undtagelseslov (den 8.): alle kaptajner fra fremmede skibe i havnen har karantæne, og forment landlov under deres ophold.

Og så brød helvede ud i gaderne. Tronehunden som vi kalder ham, fik en hestepære i hovedet og beordrede i raseri sin bodyguard Nox til at rydde pladsen. Hun blev ramt af en daggert i halsen, og trak sig i sikkerhed i Operaen med sine Dottari Guards. En daggert i halsen ville have dræbt enhver anden, men ikke Nox.

Medlemmer af Chelish Citizens’ Group Thugs (Loyalisterne) (Loyalisterne) benyttede lejligheden til at starte en gadekamp, og snart var også jeg og Lara involveret. Men da Nox og en hel hær af dottari-vagter med store hunde, væltede ud fra operaen, flygtede vi sammen med Hadrian Buccina og Maximus Streenus, et par medlemmer af en talentfuld gadeteatertrup fra Sargava , samt William Jhaltero, en ung adelsmand med velsignede talegaver.

Lara, der kendte kvarteret bedst førte an, og mens vi løb gennem gaderne, stødte vi ved et tilfælde på manden med den sorte handske. Han blev overfaldet af en gruppe Loyalister, så vi besluttede at gribe ind og ved fælles hjælp reddede vi ham.

I sikkerhed i Laras lejlighed erfarede vi at hans navn er Rexus. Han viste os et brev fra sin mor som han fik udleveret af hans mors kontakt Laria Longroad, der beskriver at vi kan finde spor efter Sølv Ravnene ved at undersøge den gamle stald “Fair Fortune Livery” i Redroof.

Vi har besluttet at hjælpe Rexus og undersøge sagen.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.