Hell's Rebels

Recap af #002
Fair Fortune Livery "Slagterhuset"

Efter et kort ophold hos Lara, hvor der blev samlet kæfter, tog Rebellerne afsted mod Fair Fortune Livery sammen med Rexus, som bestemt var i højt humør og ivrig for at finde nogle svar omkring den gamle rebel gruppe Sølv Ravnene. Nervøsiteten stig da de nærmede sig det gamle slagterhus, fordi der gik nogle rygter om mærkelige lyde og at stedet muligvis var forbandet.

Efter lidt besvær med et muligt defekt koben, fik de døren op til slagterhuset og blev straks angrebet af 3 hunde der ikke ønskede gæster. Mystiske hændelser begyndte at opstå efterhånden som Rebellerne undersøgte stedet. Ting flyttede på sig af sig selv og blod løb ned af væggene. Under slagterhuset blev rebellerne mødt af fæle rotter som havde taget den forladte kælder i brug som rotterede, samt nogle små klamme dyr der minder om rotter men gik på to ben. Rexus havde læst lidt om disse sataner, og kunne konstatere at det var Grimples, som også kan lidt magi, som de flittigt bruger på at skramme folk. (måske var stedet slet ikke hjemsøgt?)
Længere inde i kælderen blev de mødt af 2 slim-monstre der væltede op af en gammel septiktank som var overtegnet med diabolske symboler. Da situationen var under kontrol, fandt rebellerne nogle kasser fuldt med udstyr og en kæmpe bunke papir og skriftruller, som Rexus mener, er det spor/beviser de ledte efter omkring Sølv Ravnene. Nu er vores kommende Rebeller på vej til Longroad Coffehouse hvor de skal møde Rexus rebelske ven og hans mors kontakt Laria Longroad.

De dokumenter som blev fundet, er kryptisk skrevet, da det er en blanding af Celestrial, Strix og Elven. Rexus tilbyder sin hjælp til at oversætte og afkode dokumenternes betydning.

View
Hells Rebels #001
Protest i Aria Park

Fra Emanuel Zakarias Knorhane dagbog:

Vores veninde Silvia Bumbleblack, der ejer den fremragende osteforetning tæt ved Bleakbridge, har været forsvundet i flere dage. Vores forsøg på at finde hende er ikke ført til noget. Vi ved, at hun kan have kontakt til Sølv Ravnene. For at få mere at vide, blev jeg af en bekendt gjort opmærksom på, at jeg kunne møde en kontakt fra Sølv Ravnene til den store offentlige protest i Aria Park.

Sammen med Lara Aliciasdatter, min kollega i Kutinda Selskabet, mødte jeg op i parken. Demonstrationen forløb uden megen dramatik og uden at jeg fik øje på min kontakt.

Netop som vi var ved at gå fik jeg øje på ham i mængden, men før vi kunne nå at mase os frem til ham, stod den nye borgmester Barzillai Thrune frem på operaens balkon. Jeg kunne ikke høre meget af det han sagde, men jeg fik dog fat i at han proklamerede endda endnu en undtagelseslov (den 8.): alle kaptajner fra fremmede skibe i havnen har karantæne, og forment landlov under deres ophold.

Og så brød helvede ud i gaderne. Tronehunden som vi kalder ham, fik en hestepære i hovedet og beordrede i raseri sin bodyguard Nox til at rydde pladsen. Hun blev ramt af en daggert i halsen, og trak sig i sikkerhed i Operaen med sine Dottari Guards. En daggert i halsen ville have dræbt enhver anden, men ikke Nox.

Medlemmer af Chelish Citizens’ Group Thugs (Loyalisterne) (Loyalisterne) benyttede lejligheden til at starte en gadekamp, og snart var også jeg og Lara involveret. Men da Nox og en hel hær af dottari-vagter med store hunde, væltede ud fra operaen, flygtede vi sammen med Hadrian Buccina og Maximus Streenus, et par medlemmer af en talentfuld gadeteatertrup fra Sargava , samt William Jhaltero, en ung adelsmand med velsignede talegaver.

Lara, der kendte kvarteret bedst førte an, og mens vi løb gennem gaderne, stødte vi ved et tilfælde på manden med den sorte handske. Han blev overfaldet af en gruppe Loyalister, så vi besluttede at gribe ind og ved fælles hjælp reddede vi ham.

I sikkerhed i Laras lejlighed erfarede vi at hans navn er Rexus. Han viste os et brev fra sin mor som han fik udleveret af hans mors kontakt Laria Longroad, der beskriver at vi kan finde spor efter Sølv Ravnene ved at undersøge den gamle stald “Fair Fortune Livery” i Redroof.

Vi har besluttet at hjælpe Rexus og undersøge sagen.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.