Hell's Rebels

Recap af #005
Ballade hos Clenchjaw

Uge 1, dag 1-2

Rexus mener der ville være en god idé at søge efter evt spor i de 3 udbrændte bygninger. Hans egen families hus, Kroen the Trashing Badger og musik forretningen The Silver Star.
Rexus fortæller at hans forældre var medlem af gruppen Sacred Order of Archivists og at han selv skulle have været medlem, men at han aldrig nåde det, da hans forældre sandsynligvis er døde i branden og man ikke har hørt noget til de hellige arkivister siden.

Undersøgelse af udbrænderinger
Rebellerne undersøgte alle 3 steder, men fandt ingen spor omkring hvem der kunne have påsat brændende eller spor omkring de hellige arkivister. Ved at forhører naboerne, fik rebellerne af vide at byens Asmodeus præster og Thrune folk hentede de lig der nu var der, og gav dem en Asmodeus begravelse (kremering).
Der blev dog fundet en del magiske skriftruller og healing potions.

Kroen Clenchjaw
Laria anbefalende rebellerne at besøge kroen Clenchjaw, som er ejet af Ringston “Clenchjaw” Jon. Hun mener at det kunne være et godt sted at erhverve flere tilhængere til Sølv Ravnene, da stedet er en populær kro for byens fattige og søfolk, som absolut ikke kan fordrage Thrune og hans tilhængere.
Vores rebeller ankommer til kroen sent om aftenen hvor der er godt gang i musik og druk. Ringston står træt bag disken og orker ikke at tage sig af sine fulde gæster.
William giver en omgang til kroens gæster, som stormer op for at få gratis øl. Nogle gæster snubler på vejen og giver hinanden skylden, så der starter et slagsmål. Hadrian forhører sig hos kroens spillemand Flemming, om han ville kunne spille Sølv Ravnenes sange om aftenen (Hadrian og Lara for skrevet den første sang om aftenen som de giver navnet: ”Ravnen og Hunden”.) Det vil han meget gerne og lover ikke at røbe hvem Ravnene er.Emanuel drikker lidt absint med Ringston, som fortæller at han ikke sover godt om natten og syntes han har set en ”stor blå sommerfugl”. Efter at Ringston er gået i gulvet af al den absint og resten af kroens gæster enten er gået eller faldet i søvn hen over bordene, begynder vores rebeller at undersøge stedet. De for hurtigt set en lille blå hale hist og her, og finder til sidst en lille blå drage. (Faerie dragon) Den fortæller den hedder Vendalfak, og kan godt lide at lave lidt rav i den. Som den så har gjort her på kroen, ved at drille gæsterne og Ringston så der opstår slåskampe og andet ballade. Vendalfak slutter sig til Sølv Ravnene da vores helte tilbyder den at bo i Vipsereden.

Mord i Djævelens Børnehave (Devils Nursery)
Laira blev kontaktet af Tieflingen Zea, der fortæller at der er begyndt at ske uforklarlige mord i slumkvarteret Devils Nusery. Laira syntes det ville være en god ide at tjekke dette ud, da folkene i området er enormt undertrykt af regeringen pga deres race.
Gruppen finder ud af at mordene sker om aftenen, byvagterne kommer ikke og undersøger morderne og ofrene bliver fundet med helt ødelagt ansigt, så de er svære at genkende. Ved at undersøge det sidste mordsted finder de en tand og en tang. ”Noget tyder på tortur..” lyder det fra gruppen… ”Er det Thune-tilhængere der torturere indbyggerne?” ”Er det en morderisk tandlæge som er på spil?” Eller noget helt tredje? Det vil gruppen finde ud af samme dag og har besluttet sig for at lave et bagholdsangreb i en gyde og bruge Zea som ”lokkemad”. De bruger resten af dagstimerne på at overtale Zea til at agere som lokkemad, og planlægge hvordan de skal fange morderen.

Find ud af om Sølv Ravnene kan opklare mordene i Djævelens Børnehave næste gang i Hells Rebels d. 26/10

View
Recap af #004
Fangerne i Saltværket

En ny dag i Kintargo starter! Rebelgruppen Sølv Ravnene er født og går sin første dag i møde.

Uge 1, Dag 1
Emanuel, Hadrian og William bruger morgnen på opsnappe Rygter i Kintargo.

Maximus og Rexus bruger dagen i Vipsereden på at oversætte de mystiske dokumenter.

Laria foreslår at der skal findes nogle flere supportere til deres sag, men forsigtigt, så ikke regeringen ligger mærke til Sølv Ravnene i deres nylig og skrøbelige tilstand. Udfra hvad gruppen har hørt i byen, så vælger de at undersøge stedet Sallix Salt Works som det første.
Rebellerne for lagt en plan om at undgå hovedindgangen, og finder en vej rundt om bygningen hvor de får kravlet op af et hegn og op på taget. I bedste spion-stil for de pasinficeret 3-4 vagter uden at kamp og befriet 4 fanger som venter på at der er fri bane. Uden en anden vej ind i resten af Saltværket og spændingen som stiger, sparker Hadrian døren ind og tager Kossrani og hans håndlangere i overraskelses angrib. Den standhaftige dværg kæmper en brag kamp til døden, men må lade livet til Hadrian’s kampevner.

Heltene for befriet fangerne, som lover at hjælpe Sølv Ravnene i fremtiden.

View
Recap af #003
Sølv Ravnene

Gruppen ankom til Laria Longroad’s kaffehus og blev mødt af en meget venlig Halfling, nemlig Laira.
Hurtigt var der en fælles forståelse for at Kintargo skal reddes fra byen hersker Barzillai Thrune. Laira tilbød hendes hemmelig smugler sted “Vipsereden” som et hovedkvarter til Rebelgruppen. Efter at gruppen havde sikret stedet for bl.a en stor albino krokrodille og en gal Dire Corby, fik de etableret stedet under kaffehuset som deres base.
Rexus valgte at flytte ind (da hans familie og hus er brændt ned) og han kan fokusere sin tid på at oversætte de kryptiske dokumenter.

Sammen med Laria Longroad og Rexus Victocora fik gruppen oprettet og stiftet Rebelgruppen: Sølv Ravnene

View
Recap af #002
Fair Fortune Livery "Slagterhuset"

Efter et kort ophold hos Lara, hvor der blev samlet kæfter, tog Rebellerne afsted mod Fair Fortune Livery sammen med Rexus, som bestemt var i højt humør og ivrig for at finde nogle svar omkring den gamle rebel gruppe Sølv Ravnene. Nervøsiteten stig da de nærmede sig det gamle slagterhus, fordi der gik nogle rygter om mærkelige lyde og at stedet muligvis var forbandet.

Efter lidt besvær med et muligt defekt koben, fik de døren op til slagterhuset og blev straks angrebet af 3 hunde der ikke ønskede gæster. Mystiske hændelser begyndte at opstå efterhånden som Rebellerne undersøgte stedet. Ting flyttede på sig af sig selv og blod løb ned af væggene. Under slagterhuset blev rebellerne mødt af fæle rotter som havde taget den forladte kælder i brug som rotterede, samt nogle små klamme dyr der minder om rotter men gik på to ben. Rexus havde læst lidt om disse sataner, og kunne konstatere at det var Grimples, som også kan lidt magi, som de flittigt bruger på at skramme folk. (måske var stedet slet ikke hjemsøgt?)
Længere inde i kælderen blev de mødt af 2 slim-monstre der væltede op af en gammel septiktank som var overtegnet med diabolske symboler. Da situationen var under kontrol, fandt rebellerne nogle kasser fuldt med udstyr og en kæmpe bunke papir og skriftruller, som Rexus mener, er det spor/beviser de ledte efter omkring Sølv Ravnene. Nu er vores kommende Rebeller på vej til Longroad Coffehouse hvor de skal møde Rexus rebelske ven og hans mors kontakt Laria Longroad.

De dokumenter som blev fundet, er kryptisk skrevet, da det er en blanding af Celestrial, Strix og Elven. Rexus tilbyder sin hjælp til at oversætte og afkode dokumenternes betydning.

View
Hells Rebels #001
Protest i Aria Park

Fra Emanuel Zakarias Knorhane dagbog:

Vores veninde Silvia Bumbleblack, der ejer den fremragende osteforetning tæt ved Bleakbridge, har været forsvundet i flere dage. Vores forsøg på at finde hende er ikke ført til noget. Vi ved, at hun kan have kontakt til Sølv Ravnene. For at få mere at vide, blev jeg af en bekendt gjort opmærksom på, at jeg kunne møde en kontakt fra Sølv Ravnene til den store offentlige protest i Aria Park.

Sammen med Lara Aliciasdatter, min kollega i Kutinda Selskabet, mødte jeg op i parken. Demonstrationen forløb uden megen dramatik og uden at jeg fik øje på min kontakt.

Netop som vi var ved at gå fik jeg øje på ham i mængden, men før vi kunne nå at mase os frem til ham, stod den nye borgmester Barzillai Thrune frem på operaens balkon. Jeg kunne ikke høre meget af det han sagde, men jeg fik dog fat i at han proklamerede endda endnu en undtagelseslov (den 8.): alle kaptajner fra fremmede skibe i havnen har karantæne, og forment landlov under deres ophold.

Og så brød helvede ud i gaderne. Tronehunden som vi kalder ham, fik en hestepære i hovedet og beordrede i raseri sin bodyguard Nox til at rydde pladsen. Hun blev ramt af en daggert i halsen, og trak sig i sikkerhed i Operaen med sine Dottari Guards. En daggert i halsen ville have dræbt enhver anden, men ikke Nox.

Medlemmer af Chelish Citizens’ Group Thugs (Loyalisterne) (Loyalisterne) benyttede lejligheden til at starte en gadekamp, og snart var også jeg og Lara involveret. Men da Nox og en hel hær af dottari-vagter med store hunde, væltede ud fra operaen, flygtede vi sammen med Hadrian Buccina og Maximus Streenus, et par medlemmer af en talentfuld gadeteatertrup fra Sargava , samt William Jhaltero, en ung adelsmand med velsignede talegaver.

Lara, der kendte kvarteret bedst førte an, og mens vi løb gennem gaderne, stødte vi ved et tilfælde på manden med den sorte handske. Han blev overfaldet af en gruppe Loyalister, så vi besluttede at gribe ind og ved fælles hjælp reddede vi ham.

I sikkerhed i Laras lejlighed erfarede vi at hans navn er Rexus. Han viste os et brev fra sin mor som han fik udleveret af hans mors kontakt Laria Longroad, der beskriver at vi kan finde spor efter Sølv Ravnene ved at undersøge den gamle stald “Fair Fortune Livery” i Redroof.

Vi har besluttet at hjælpe Rexus og undersøge sagen.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.