William Jhaltero

Generelt er William en vis, omend lidt arrogant, mand med et flair for diplomati.

Description:

William er en person der fokuserer meget på logisk og etisk tænkning. Han er en person der ønsker at folk har det godt, men han vil ikke lade det være på bekostning af ham selv. Han er en person der ønsker at give folk muligheden for at noget godt sker, men håber at hans hjælp vil medføre noget godt for hans eget vedkommende.

Han er vokset op som en del af den sociale elite, og ved at de fleste handler efter eget bedste. Hans argumenter i debatter (diplomacy) spiller derfor ikke på følelser, men i stedet om at overbevise folk om en måde at Williams ide vil gavne dem selv. William har ikke noget imod at tabe eller undgå fortjeneste i mindre omfang hvis det i den større sammenhæng har en positiv effekt. Han er heller ikke opsat på at han skal få så meget ud af det som muligt, men i stedet fokuserer på at folk skal se ham som en dygtig diplomat og kompetent leder.

William er af den overbevisning at intet medlem af de civiliserede racer er decideret onde. Han er vokset op som en Shelyn tilbeder, og har derfor arvet tiltroen til at folk kan lære at leve i harmoni med hinanden. Hans tilgang til logisk tænkning her er, at til tider er det bedst at kappe hovedet af hunden før den bider igen, men at det bedste er hvis man tæmmer den og straffer den hvis den ikke opfører sig ordenligt.

William er igennem hans liv blevet god til at se igennem løgne og halv-sandheder (sense motive). Han er dygtig til at grave ind til benet for at finde hvad det hele handler om, og at udnytte de hemmeligheder han opsnuser. Hans familie har et dygtigt spion-netværk, men William er tøvende med at gøre brug af afpresning da han ser det som en amoralsk ting. Det betyder dog ikke at han ikke kan se det som en nødvendig onde. For det meste leder det dog til at han bedre kan forstå at få en aftale i hus der vil gavne begge parter. Han ved dog, at den bedste position at handle ud fra, er hvis man selv holder kortene. Derfor er William god til at holde skjult hvad han ønsker hemmeligholdt (bluff).

William kan ses som en smule arrogant. Han voksede op med penge på lommen, fik en bedre uddannelse end mange kunne drømme om, og er en del af Jhaltero familien, som gennem Court of Coin har været med til at styre byens udvikling.

William ved han er mere lærd end de fleste, bedre til kamp og har adgang til magi. Han forsøger at være ydmyg, men det er ikke altid det lykkedes.

William_Jhaltero_Page_1.jpg
William_Jhaltero_Page_2.jpg

Bio:

Mål i livet
1) Blive anset som en kompetent leder og glimrende diplomat.
2) Skabe et godt omdømme for sig selv og familien
3) Forføre/gifte sig med Shensen.

William Jhaltero

Hell's Rebels Foony tasselhofdk