Hell's Rebels

Disruptions in the Ravens Flock
Recap #016

Disruptions in the Ravens Flock

Vi følger vores helte hvor vi slap dem, ved indgangen til tortur kammeret i hjertet af Kintargo Holding House.

Kintargo Holding House; A Raven goes Silent…

Sølv Ravnene trækker deres våben og åbner forsigtigt den tunge lydisoleret jern dør, som giver en lyd af luft der bliver suget ind i kammeret… En skallet, hvid-hudet kvinde med flere sylespidse knive stikkende ud af hendes torso, kigger op på dem med hendes helt hvide øjne, der løber lidt med blodfyldte tåre og siger til dem med et kækt smil: ”og hvem har vi så her? Flere der vil snakke om deres løgne til Ghenemahl?” hun tager en indånding med næsen ”…Jeg kan lugte jeres falskhed! Men i må vente til det bliver jeres tur, jeg er stadig i gang med den her” Hun vender blikket med Rexus der ligger fastspændt i en slags tandlæge stol, med blodet droppende ned på fængslets kolde sten gulv.
Synet af Rexus får Ravnene til at springe ind i kammeret og går straks til angreb! Hadrian og William fare lige i flæsket på hende, mens Lara, Emanuel og Den Grå Pil holder afsted og kaster forbandelser og pile med Ghenemahl. Emanuel trækker sin Knorhale klinge og mumler nogle ord, hvorefter klingen lyser med en svag gul farve. Ghenemahl vemmes ved synet af Knorhale-klingen! Hun forsøger at komme ud af synsrækkevide, og får hurtigt vendt sig mod William der står i vejen for hendes flugtvej! Hun slynger ham igennem en trædør der brager op og slår pusten ud af ham! Ghenemahl, William og Hadrian kæmper nu en brag kamp i det lille ”redskabs” lokale der støder op til torturkammeret! Ghenemahl der nu ikke længere kan se Knorhale-klingen, fokusere sin sadistiske opmærksomhed mod William, kaster sig imod ham med 2 knive i et fast håndgreb, den ene bore sig først godt ind mellem ribbene… og William kan mærke luften forsvinde, i det han ser den anden kniv komme som en uppercut, med lynets hast mod hans hals… mørket indtager og hvem ved, måske kalder Sarenrae til vores kære adles søn, William Jhaltero, Diplomat, Søn, Ven og respekteret Rebel og sidst men ikke mindst, Sølv Ravn!
Ghenemahl ser mere og mere skadet ud, og til sidst for Emanuel med sin Knorhale-klinge det dødsgivende hug ind! Dæmonen falder til jorden og det lydtætte rum bliver helt stille.. ”WILLIAM!!” råber de nærmest i kor, men der er ingen bevægelse.. De fire Sølv Ravne får smuglet Williams lig med ud, sammen med Rexus (der er i live!) Før de forlader stedet, hælder Hadrian en krukke med Scavenger Beetles ud over dæmonen, som langsomt forsvinder…

Sangt Senex; A Raven goes ”Ga-Ga”…

Herefter går turen til Sangt Senex Temple, så de kan bringe de 4 Hellknight agenter til Octavio. Han tager godt imod Sølv Ravnene, men falder hurtigt i stemmeleje da han ser William. ”Jeg kondolere Ravne! I disse tider kan ingen føle sig sikker, og nu endnu mere skal vi stå sammen mod uretfærdighed og den infernalske mand, Thrune! Mht. mit bidrag til Sølv Ravnene, så kender jeg til det perfekte skjulested! Et gammelt hideout som tidligere har været brugt af en bande, ingen kender til det, ud over mig. Vi kan mødes om 4-5 dage i Tooth and Nail, og snakke videre om det!”
De aftaler med Octavio at mødes med ham efter et par dage, og at han og Senex præsterne vil passe på Williams lig her i templet. MEN pludselig hører de Hadrian, som ikke længere er i samme rum. ”Ga-Ga-Ga” Vores helte finder ham, blafferne med armene som en fugl, han er ikke til at få kontakt til, og ser vildtfaren ud i ansigtet. Han kravler op af tempel indgangen, op i det første og bedste træ og springer ”Kra-Kra-Ga-GA” og KLASK mod jorden. Hadrian går ud som et lys og er ikke ved bevidsthed…

Hvad skal der ske med William’s lig? Kommer han tilbage til hans familie? Hvordan mon de tager hans død? Beskylder de Sølv Ravnene for hans død? Hvad sker der dog med Hadrian? Mon Sølv Ravns administrationen får et nyt medlem? Og sidst men ikke mindst, hvad mon det er for et gemmested Octavio snakker om? Det finder vi måske ud af næste gang i Hell’s Rebels!
Vi ses d. 14/6

View
A new Ally, fraud and A Prison Break
Recap #015

Shrine of Saint Senex

Vores helte finder Octavio (Lictor af Hellknight ordren; Order of the Torrent) i de druknede dødes gravkammer under Senex Templet. Octavio fortæller bla, at han gerne vil tilslutte sig Sølv Ravnene, da han ikke længere kan se på hvad Thrune gør ved hans elskede by og hans orden. Han fortæller i en behaglig stemme, men bestemt:

”I er klart håbefulde idealister, men min erfaring siger at passionerede revolutionære mangler disciplin. Lige som min kusine, har i gode hjerter, men det kræver mere end hjerte at stå op for hvad der er rigtigt. Hvis jeg skal tilslutte mig Sølv Ravnene, har jeg brug for to ting. Først, jeg har brug for at vide at de overlevne af mine tropper er i sikkerhed. Dernæst har jeg brug for at vide at Søvravnene ikke bare er bøller/banditter/voldsmænd, der kun søger at slås i gaderne. – Jeg har brug for at vide at i kan handle diskret og i det mindste arbejde delvist inden for lovens rammer for at løse et problem, når sådan en mulighed kan lade sig gøre. Som det ser ud, har jeg den perfekte chance for jer, til at opnå begge dele.”

Han fortæller videre at 4 af hans agenter sidder fængslet i Kintargo Holding House, og beder vores helte om at befri dem, helst i en professionel og mindre opsigtvækkende måde.
Sølv Ravnene for lagt en plan over de næste 2 dage, som består i: finde oplysninger om fange nummer, forfalsk fangeoverførselspapir, sjæl byvagt gear, anskaf hestevogn til fanger, snyde fængselsvagter, snyde fængselsinspektøren Sabo the Spider og sidst men ikke mindst: befrie Rexus, hvis de kan finde ham.
Fe-dragen Vendalfak, sniger sig ind i bygningen og notere fange nummer. Emanuel står for papir forfalskning. Et hold af supportere organiser et mindre kup forskellige steder i byen, så de kan stjæle byvagt grej uden at det (forhåbentligt) bliver lagt mærke til. Laria stiller sin hestevogn til rådighed.

Kintargo Holding House

Alt er klargjort og nu skal vores helte se om de kan narre sig til løsladelse af 4 fanger!
Vagterne i fængslet mistænker intet, da Sølv Ravnene ankommer forklædt. De vil dog ikke godkende overførelsen._ ”Det er kun Edderkoppen der kan det, det ved i da godt”_ Og nu må vores helte i konfrontation med fængselsinspektøren… Sabo syntes at papirerne ikke ser helt rigtige ud, men Hadrian og William for overtalt hende til at se gennem fingrene lige denne ene gang. [vi havde nogle vilde checks her på Linguistics og diplomacy!] Imens mødet med Sabo forgår, så for Emanuel spottet Rexus i et lydtæt torturkammer! Men han er ikke alene…

Får de reddet Rexus ud af torturkammeret i tide? Hvor farlig mon den dæmonlignede kvinde er? Kommer agenterne helt i sikkerhed? Er Octavio’s alliance besværet værd? Dét og meget mere, finder vi ud af næste gang i HELL’S REBELS!

View
Templet for de Druknede Døde
Recap #014

Flygten fra Aria Park

Vores helte slap væk fra Aria Park med livet I behold! Hadrian der er alene i Old Kintargo, finder en barbershop, hvor han får klippet al hår og skæg af. På vej ud væk fra den gamle bydel ser han at Rexus bliver slæbt med ind i det store arresthus der også ligger i Old Kintargo.
Resten af banden befinder sig i et bagkøkken og bliver hurtig enig om at de må væk derfra, men er uenige om hvordan. William, Lara og Maximus tager hellknighten Stefän Speckelheim ned gennem kloakken og prøver at finde vej over til kaffehuset, men fare vild adskillige gange. På trods mange rygter og den generelle viden om hvem og hvad der befinder sig i Kintargo’s kloakker, opdager de ikke noget imens de er der nede, måske tumulten oppe fra gaderne omkring Aria Park har skræmt evt beboere af kloakken? De ender med at give op i kloakken og overnatter i Hocum’s Fantasmorgium, hvor de for arrangeret sejltransport af dværgen, Andol Flintesten med hans fiskebram, derfra og til den anden side af Kintargo hvor Argo sumpen ligger.

Hvepsereden

Hadrian og Emanuel for regrupperet i Hvepsereden og et velfortjent hvil. Men alt er ikke godt for Sølv Ravnene, 15-20 medlemmer af rebellet er ved at pakke deres ting og fortæller at efter balladen i parken, tør de ikke være en del af rebellet længere og at Rexus er blevet anholdt tager de også som et stort tab. Men med en god tale om fornuft fra Emanuel og ’semi-trusler’ fra Hadrian beslutter de fleste sig at blive og kun fem vælger at forlade Sølv Ravnene.

Sangt Senex Tempel

Efter overnatning og koordinering mellem alle Sølv Ravnene, mødes de bagved Hocum’s, nede ved floden, og her sejler de afsted mod Argo sumpen. Stefän er taget med og viser vej til templet.
Her bliver de mødt af to Senex præster der fortæller at hvis de vil tale med Octavio (som de bekræfter, befinder sig i templet under dem) skal de bevise deres værd ved at klare templets udfordringer uden dem eller Stefän’s hjælp.
William kravler først ned af den lille jern stige og forsvinder i en mørk tåge. De andre kan ikke hører ham eller andet fra hullet, helt stilhed, men kravler der ned en efter en. Efterhånden som de kommer ned, ser de en stor skikkelse af reb og tovværk der animere sig midt i det skibslignede tempel. En stemme høres svagt af dem alle ”Dem der vil besøge de druknede døde, må bringe lungerens gave til disse læber, dermed min vogter vil hvile ved entré.” Der udvikler sig en voldsom kamp mellem Sølv Ravne og reb monster, som ender med at kvæle livet ud af William, der efter kampen skal bruge lidt mere end livsreddende førstehjælp. Lara for løst stemmens gåde og blæser luft på læberne af en sømandsstatue, hvor efter monsteret kollapser sammen, i en bunke af reb.

Overlever William alle templets udfordringer? Er der overhoved flere udfordringer? Er Octavio der nede? Og i så fald, hvordan kan han hjælpe Sølv Ravnene? Find ud af det næste gang i Hell’s Rebels!

Læs evt. rygter og om rebellet inden næste gang

View
De autonome typer
Recap #013

… Alle ser på imens ravnen flyver op og stjæler Nox’s hoved, som sidder monteret på en pæl på den største tribune. Den flyver til sidst tilbage til gyden, hvor den dumper det afhugget hoved foran Hadrian’s fødder…..

”Hvor er de såkaldte Sølv Ravne?! Er i nogen kujoner? Så kom frem med jer!” lyder det fra Dottari vagtkaptajnen, klædt i panser fra top til tå, står oppe på den ene tribune og kigger ud over hele folkemængden. Stilheden breder sig over hele pladsen… Pludselig høres der: ”HER! Jeg er her, din fede idiot!…” og Rexus kommer halv fuld vaklende igennem pladsen. ”…Thrune har slået min familie og mine venner ihjel, han har taget ALT fra mig!” Vores helte og resten af pladsen foran tribunen ser forbløffet på i mens 4 vagter hiver ham til jorden og anholder ham.

I gyden med Hadrian og Emanuel, åbner der sig en bagdør ind til et køkken, og ud kigger Maximus og Setrona. ”Denne vej Ravne, skynd jer væk!” lyder det fra Setrona.
MEN vores helte har andre planner, end at løbe! Vagtkaptajnen skal få lov til at æde sine hånende bemærkninger om Sølv Ravnene!

Så går det ellers løs i Aria Park! Romerlys, raketter, bomber, alkymist ild og andet kasteskyts bliver antændt og kastet efter ordensmagten, der febrilsk prøver at få styr på menneskemængden og finde ud af hvem der går til angreb. Panikken breder sig blandt tilskuerne der skubber og masser for at komme væk fra diverse sprængninger og faretruende byvagter og kampberedte Sølv Ravne. Hadrian, Emanuel og Maximus går i nærkamp med vagter og vagtkaptajnen Vannas Trex, en kamp der ser sort ud, både mht. udholdenhed og risikoen for at de fejler foran hele tilskuerpladsen.. Den Grå Pil og Lara sikre deres flugt vej i gyden og dækker deres ryg. William der har holdt sig lidt i baggrunden, ser en mulighed for at kravle op på dén tribune hvor den tilfangetaget Hellknight er, og befrier ham. Det er en blandet oplevelse for Kintargo’s indbyggere, nogle ser bange ud, både overfor vagter, men mange ser også på de kæmpende Sølv Ravne med frygt og tvivl. Da der ’kun’ står den panser klædte kaptajn tilbage, begynder mange af tilskuerne at heppe på Hadrian der prøver at vinde deres hjerter og tillid. De må alle stoppe deres ikoniske kamp med kaptajnen, da en hel guarde af vagter endelig når frem. Hadrian får ledt vagternes opmærksomhed væk fra de andre Ravne, og selv slipper gennem en butik og ud i en gyde bagved.

Slipper vores helte helt væk fra al balleden? Får de Hellknighten i sikkerhed? Finder de mon Octavio? Hvad sker der med Rexus? Og hvilke konsekvenser har den autonome opførelse? Det finder vi måske ud af næste gang i Hell’s Rebels!

Tjek evt også Rygter i Kintargo og Sølv ravnene inden vi starter næste gang :) Vi ses den 19. april

View
Tænder og Søm
Recap #012

Kaffehuset hos Laria

Vi starter morgenen sammen med Lara, Emanuel og Hadrian i kaffehuset hos Laria. Imens de sidder og snakker over morgenmaden, kommer William ind af døren, efter at have brugt en måneds tid på familiens forretningsliv, sammen med sin far. William fortæller bla. at han i sidste uge overhørte en samtale, mellem to aristokrater til et bal:
”Sølv Ravnene tiltrækker sig al mulig mærkelig opmærksomhed. Jeg har hørt at Thrune endda har hyret en Tiansk specialist til at finde dem!”
Han fortæller også at han har overtalt sin far til at købe den nu ubrugte saltmine, som ligger i den gamle del af Kintargo. (den i befriet fangerne i) Der er blevet ansat 1 formand og 6 arbejdere, som alle kommer fra Sølv Ravnenes supportere. Da de godt ved at stedet vil blive brugt til rebel arbejde, behøver i ikke at skjule jeres aktivitet der. Ydermere så for at opretholde skalkeskjulet, så arbejdes der i minen, og alt overskud vil gå til rebellets fælleskasse, som er til stor misfornøjelse for Williams far.
Laria joiner gruppen til morgenmaden, men bliver forstyrret af en towncryer med høj stemme udefra gaden af.
”Efter ordre fra Lord-borgmester Barzillai Thrune, vil Hellknight organisationen ’ Order of the Torrent’ fra denne dag være banlyst! Alle deres ejendele, privileger, titler og lov-indflydelse er hermed konfiskeret og tilbagetrukket. Alle medlemmer er deklagret lovløse! Alle borgere har hermed pligt til udlevere de medlemmer som skulle være sluppet for retfærdighed!”
Som de fleste af jer viste, så var Ordrens primær arbejde at finde og beskytte folk der har været kidnappet eller forsvundet. Deres ry i byen er blandet, men hovedsagligt positivt. ”De er nogle strikse nogle, men hæderlige og vil kun byen det bedste”
Laria fortæller at ordrens leder, Lictor Octavio Sabinus, har en kusine i byen, Setrona Sabinus, og hun ejer en af Kintargos ældste bodegaer, Tænder og Søm (Tooth and Nail). Gruppen beslutter sig for at tage kontakt til Setrona, og se om de kan finde mere ud hvor og hvem Octavio er.

Bro afgift

For at komme fra kaffehuset til den gamle del af Kintargo hvor Tænder og Søm ligger, skal vores helte over Bleakbrigde, den eneste bro mellem de 2 by dele. Men de bliver mødt af en kødrand af folk som ikke kan komme over broen. Regeringen har hævet prisen fra 3cp til 5sp! En efter en kommer Sølv Ravnene igennem told-slusen, som består af en række vagter. Men da Lara ser en familie med to sultne børn, ikke blive lukket igennem, bobler hun over og forlanger at hende og familien bliver lukket igennem gratis eller til den gamle pris. Ingen af vagterne giver sig, og ender med at hive Lara væk fra folkemængden så de kan give hende en ordenligt røvfuld. Emanuel for overtalt dem til ikke at smide hende ud fra broen og gruppen kan nu komme over på den anden side.

Regeringens officielle hundehuse

På vejen ser de flere og flere mennesker samle sig ved Aria Park, og de beslutter sig for at se nærmere hvad der sker. Lara’s lejlighed ligger op af parken, så herfra skaber de sig et overblik over parken: Fire små og en stor tribune er ved at blive bygget midt i parken, flere hunderede indbyggere står og kigger på i spænding for hvad der skal ske. Man kan se at oppe på disse tribuner er der blevet bygget ”hundehuse”. Før de går videre mod kroen, forklæder William, Emanuel og Lara sig.

Kroen ’Tænder og Søm’

De ankommer endelig til den gamle bydel, Old Kintargo. Kroen ligger på et hjørne i et kryds og deler bygning med slikbutikken ”Den søde Tand”. Kroen har ikke et skilt, men en pæl med rustne søm og ulve tænder i. Indenfor sætter de sig spredt og kun Emanuel går op og snakker med ejeren, Setrona, som står bag baren. En længere samtale starter hvor Setrona forklare at hun gerne vil i kontakt med Sølv Ravnene, da hun frygter for sin fætter, Lictor Octavio Sabinus og om han er sluppet væk inden Thrune banlyste Ordren. Hun er sikker på at Octavio vil hjælpe rebellet, hvis de kan finde ham. …Emanuel fortæller at han ikke kender noget til nogle Sølv Ravne.
Efter længere vente og tænke tid, beslutter de sig for at ligge et vejviser-kort til Setrona, hvor der er tegnet et ravn-symbol tæt på kroen. En time senere mødes hun med Emanuel igen, men denne gang ligger han ikke skjul på at han er en Sølv Ravn. Setrona fortæller at hendes fætter muligvis gemmer sig ved et lille tempel lige ude for byen, eller også har Thrune fanget ham. Setrona er bange for at det er Octavio der skal straffes i parken her til eftermiddag, så hun spørger om hun og vores helte ikke skal tage der over. Gruppen vil dog ikke have Setrona med, så hun giver dem hendes familie ring, i det tilfælde at de finder Octavio, så vil han genkende ringen.

Aria Park

Vores helte vender tilbage til parken, hvor tribunerne nu er bygget færdige og klokker er begyndt at ringe. Omkring 1000-1500 tæt parket mennesker står rundt om de 5 tribuner og ser på imens lænkede fanger bliver ført op. 4 af fangerne bliver tiltalt for små tyverier og andet småligt forbrydelser. Den sidste fange er en Hellknight fra Torrent Ordren. Alle 5 personer bliver stoppet ind i hver deres hundehus. Denne ”uretfærdige” staf metode, bryder vores helte sig ikke om! Så Hadrian og Emanuel løber om i en gyde, hvor efter de sender Hadrian’s nye companion, en stor ravn som er blevet forsølvet, ud over folkemængden for at cirkulere. Emanuel kaster Ghost sound blandt masserne: ”Sølv Ravnene flyver igen” kan høres som en konstant hvisken over hele pladsen! Alle ser på imens ravnen flyver op og stjæler Nox’s hoved, som sidder monteret på en pæl på den største tribune. Den flyver til sidst tilbage til gyden, hvor den dumper det afhugget hoved foran Hadrian’s fødder.

Slipper vores helte væk fra stedet med livet i behold? Hvordan mon folket og regeringen tager det at Sølv Ravnene ”viser” sig frem så offentligt over for hele byen og regeringen? Finder de mon ud af om Octavio stadig er i live og om han rent faktisk gemmer sig i Sangt Senex templet?

Det finder vi ud af i næste omgang Hell’s Rebels!

View
Recap af #011
De Hellige Arkivister og Nox

Many-Steps Monastery

Vores helte forsætter hvor vi slap dem, i de Hellige Arkivister’s skjulestedet under Hocum’s Fantasmorgium. Den mystisk diabolske kasse for de afmonteret og pillet ned. De vurdere at den ikke skal efterlades, men at de ikke har brug for den selv. Så den Grå Pil bliver sendt afsted med det samme for at finde en køber i en af Kintargo’s butikker. Efter en dags tid søgen, finder han en køber blandt en af gæsterne på kroen ’Three-Legged Devil’, som ivrigt køber den defekte ’Cubic Gate’ for 3000gp.

Tilbage er Lara, Maximus, Hadrian og Emanuel som fortsætter udforskningen af skjulestedet. De kommer til et rum hvor de bliver mødt af to Asmondeus præster og en stor Ogrekin, som de hurtigt for slået ihjel uden store skrammer. Men da det store brød går til jorden, ser de et flot rum bag den. Rummet er en slags underjordisk have med en lille bæk løbende tværs igennem. Nox befinder sig her sammen med sin hell hound, som straks går til angreb på Sølv Ravnene.
En hård kamp starter og vores helte prøver alle tricks de har. Helvedshunden for flamberet Hadrian og Maximus som efterhånden ser ret medtaget ud. Alt håb ser ud til at aftage, lige indtil Emanuel blæser en colorspray af i hoved på Nox, som vælter bagover og ned i vandløbet. ”Hun er nede!” bliver der råbt, hvorefter alle overfalder hende med alt hvad de har og deres sidste kræfter bliver brugt på at hugge og stikke i den regenerere djævel der ligger halv bevidstløs i vandet og drukner.

Nox er død, hendes hoved blev monteret på et spyd midt i parken som skabte en del opmærksomhed.

View
Recap af #010
Many-Steps Monastery

Hocum’s

Den Grå Pil og Maximus dukker op i Hvepsereden, og Laria sender dem afsted til Hocum’s museet for at mødes med de andre Sølv Ravne. De bliver mødt af stanken af brændt kød og lugten af blod fra de voldsomme kampe som lige er fundet sted. To af zombier som blev slået ‘ihjel’ bar ringe fra Victocora familien, og det viser sig altså at Rexus’ forældre er blevet genskabt som zombier… Hvordan mon Rexus tager nyheden?

I en af de bøger som Raul studeret, var der citatet: “Turn the eye to spell the name of the Master of Masters…” Maximus viste præcist at det var guden Irori som der blev refereret til her, og vores helte fik hurtigt regnet ud at det udsmykket øje der sad på den flotteste statue i bygningen var øjet fra citatet. Her blev de dog mødt af en forhindring… De små runer som kunne ses inde i pupillen på øjet, var på det sjældne sprog ‘Azlanti’. MEN Emanuel, har heldigvis interesse i det glemte sprog og havde studeret det i flere år. Da han drejer øjet et par gange til runerne passer med ‘Irori’, så hører de et klik og statuen glider til side og afslører en spiraltrappe som fører ned.

Many-steps Monastery

En smedejerns spiral trappe går ned fra loftet til et massivt bibliotek. Bogreoler, både fritstående og vægmonterede, stiger op til loftet 40-fod oppe. Stiger på spor giver adgang til de højere hylder, men der er kun få bøger og ruller forblev her. Blodpletter markerer gulvet her og der, og nogle af hylderne bærer hvad der synes at være nylige kampskader. Her bliver Sølv Ravnene mødt af en slags demon som er animeret af papir og bøger. Den nægter vores helte adgang til resten af komplekset, som til sidst resultere i at den går til angreb og en kamp i biblioteket starter. Den ender med at suge minder og lidt sjæl ud af Hadrian og Maximus, inden den går op i flammer af Hadrian’s lampeolie. I aksen ligger to små bøger, hvor Hadrian og Maximus’ navn står på, og indeni står personlige minder og tanker fra dem hver især.

Med deres egen ‘Soul Tome’ under armen og de 3 andre Sølv Ravne i hælende, fortsætter vores helte videre ned af en masse trapper som fører dem til en gang, med små værelser stødende op til, Asmodeus præster går til angreb! Kampen spreder sig til flere rum, inklusiv et relativt stort rum som har en overvældende stank af råddent kød. En spindelvæv af jernkæder baner sin vej gennem rummet og i det hænger et forfaldne lig af en mand i en Asmondeus præste-kåbe. I midten af nettet, der er hævet over fliserne med sorte jernstænger, hviler en knytnævestørrelse, tolv-sidet kasse udformet af træ og bronze. Trækasser langs den sydvestlige mur er blevet smadret og væltet. Små stykker papir, der er dækket med noter, er spredt gennem rummet, som om nogen har studeret denne underlige opsætning i dagevis.

Hvad er den mystiske kasse? Er det en fælde? Hvad finder Sølv Ravnene ellers her i de Hellige Arkivisters hemmelige skjulested? Find ud af det i næste udgave af i Hell’s Rebels!

View
Recap af #009
Hocum’s Fantasmagorium

Hvepsereden

Lara er vendt tilbage til Hvepsereden efter sin alkymi-undervisning, og her møder hun Hadrian og Emanuel, der snakker med Rexus imens de spiser deres morgenmad.
”Jeg er blevet mere og mere sikker på at mine forældre er i live!”. ”…det kan være de holder sig i skjul i de Hellige Arkivisters gamle skjulested: HOCUM’S FANTASMAGORIUM.” siger han med et glimt af håb i øjnene. Rexus afslører at nøglen som han har beholdt som sit eneste minde fra hans forældre, faktisk er nøglen til hoveddøren til Hocum’s museum.
De 3 Sølv Ravne beslutter sig for at undersøge det nedlagte museum, i håb om at finde Rexus’ forælder eller andet der kan hjælpe Sølv Ravnene. De tager afsted uden William, Maximus og den Grå Pil, som forhåbentligt slutter sig til dem senere. Laria og Rexus lover at sende dem afsted til Hocum’s hvis de dukker op i Hvepsereden.

Hocum’s Fantasmagorium

Frontdøren er en kæmpe double dør, hvor der står ”Velkommen til Hocum’s Fantasmagorium”, samt slidte plakater med indgangspriser og reklame for udstillingerne. Indenfor virker alt stille og fyldt med støv. Ved den første udstilling ’Fantasiske Bæster”, kommer to gorilla skeletter til live og en hård kamp starter. Næste udstilling er ’Livet i dybet’, her er masser af akvarie med fisk som er døde for længst, men ellers blev der ikke fundet noget. Inde i ’Insekt rummet’, finder de et lig på gulvet som ligner en Asmodeus præst og da Hadrian undersøger liget, vælter det ud med små edderkopper som går til angreb. Heldigvis var gruppen forberedt med ’alkymist fire’ som hurtigt fik ryddet dem af vejen. Længere inde i bygningen, finder de en stor flot statue af en mand, som ligner en religiøs figur, men da ingen af de 3 helte har studieret religion ved de ikke noget om dette (måske Maximus ved noget når han ankommer til museet?). Efter den flotte statue, kommer de til voks afdelingen, her kan man se nogle voks statuer, hvor nogle er dårlig lavet og andre meget livlige at se på. Der var bla. en voksfigur af ”Professor Mangchune – The Temple Hill Slasher” henrettet for 116 år siden. Da vores helte går fra Voks udstillingen til det næste rum, bliver de hurtigt overfaldet af Zombier og Asmondues præster! En voldsom kamp starter, og de efterhånden ret medtaget helte, finder deres sidste energi frem og kæmper en brav kamp! Lige da den sidste zombie falder, kommer en kampklædt mand (Raul) frem og går til angreb! Hadrian for en heavymace på siden af hoved og vakler stakåndet. Emanuel og Lara kaster forbandelser på Raul, som for ham til at smide sine 2 våben. Der er håb for vores helte! MEN Raul giver ikke op, han kaster burning hands på Emanuel og Lara, som nu er stærk medtaget! I et sidste og desperat forsøg (men enormt godt tænkt af den erfarne soldat) for Hadrian slynget en Efreeti cord rundt om Raul’s hals og strammer til. Det smarte dværge reb, bliver rødglødende og brænder sig længere og længere ind i halsen på Raul, som til sidste ligger livsløs stille.

Er der flere ubehagelige situationer tilbage i museet? Finder de mon Rexus forældre eller andet der kan hjælpe
Sølv Ravnene? Kommer Den Grå Pil, William og Maximus frem til museet? Find ud af det næste gang i Hell’s Rebels!

View
Recap af #008
Red Jills

Imens Lara, William og den Grå Pil som holder lav profil, vælger Hadrian, Emanuel og Maximus alligevel at gøre noget ved Red Jills problemet. Banden har terroriseret Kintargo’s indbyggere ekstra meget siden Thrune overtog magten.

Red Jills

De 3 Sølv Ravne forhører sig i Temple Hill distriktet, og finder ud af at banden holder til i en gammel kirke. Besluttet på at ende Red Jills kriminelle aktivitet, går de 3 helte målrettet efter at finde banden, som viser sig at være oppe på taget af kirken. Her finder de en håndfuld Red Jills banditter og deres leder Scarplume, som er en Strix. Scarplume flyver til vejrs og når at kaste et par Scorching rays af på Maximus, der tappert kæmper videre. Efter en hurtig kamp får de bekæmpet Scarplume, og derved også Red Jills banden. Vores helte hænger Scarplume op i kirketårnet og skriver på siden af tårnet: ”Det er kun Ravnene der flyver i byen”

Hvepsereden

Tilbage i Hvepsereden bliver gruppen enig som at det er en god ide at holde lav profil i et stykke tid, da Sølv Ravnene har trukket en del opmærksomhed. (Brændte hundehuset ned i højlys dag foran operahuset, graffiti i gaden og på kirketårnet i Temple Hill, og meget mere) Så med William stadig på forretning rejse med sin far, Lara der lærer at lave alkymi, og hvem ved hvor den Grå Pil opholder sig?, så bruger Sølv Ravnene de næste 2 uger på at hjælpe Rexus med at oversætte dokumenterne færdigt og holde lav profil. I de to uger kommer der flere Supportere, der bliver hyret flere teams og der blev fundet en enkelt forræder blandt dem som hurtigt ”forsvandt”.

View
Recap af #007
Den Grå Pil og Imp'en

Vores helte starter morgenen i kaffehuset, sammen med Laria og Rexus som lige er blevet færdig med at oversætte lidt mere fra dokumenterne. Efter en tur i bagkøkkenet, kommer Laria tilbage med en lap papir og en grå pil. ”Flemming er kommet i hundehuset.. Jeg kan ikke redde ham alene…”

Aria Park

Nyheden om at deres ven Flemming er kommet i hundehuset, laver de deres planner om, og vælger at tage af sted til Aria Park med det samme. Ikke langt derfra bliver de mødt af Den Grå Pil, som kommer dem i møde fra skyggerne. Efter lidt introduktion og begejstring fra nogen, om at møde den Grå Pil, som har hjulpet gruppen et par gange fra det skjulte, så får Sølv Ravnene lagt en strategisk plan om hvordan de vil angribe de Loyalister som holder på Flemming. Angrebet var godt planlagt og det tog omkring 2 min at redde Flemming og få ham i sikkerhed. Han bruger resten af ugen på at komme sig, og opholder sig i Hvepsereden.

Hvepsereden

Pludselig ankommer der et hold byvagter til kaffehuset, som går målrettet efter at finde noget mistænksomt. (De er blevet tippet om stedet). En af vagterne går målrettet efter lageret i kælderen, hvor Laria følger ham ned, i mens hun bevidst larmer på vejen der hen, for at underrette dem under. Gruppen skynder sig at stille en spand med lort i lagerrummet og lukker den hemmelige dør ind til Hvepsereden. Laria forklare vagten at hendes imbecile fætter, bor i hendes lager, men skal nok få ham et andet sted hen. Vagten tror på Laria (Bluff Check), og forlader kaffehuset i mens han mumler noget om at man ikke kan stole på Morgar.

Det er nu anden gang der sker noget der ligner sabotage i Hvepsereden, og gruppen er nu fast besluttet på at finde Morgar, som de finder ud af, er en af Sølv Ravnens supportere der har opholdt sig i Hvepsereden hver aften den sidste uges tid. De finder ud af at han arbejder nede på havnen og vælger at opsøge ham. De fortæller ham at Hvepsereden er flyttet og at han skal mødes med gruppen i det gamle slagterhus den samme aften/nat. Gruppen får trukket Morgar med ned i en kælder hvor de omringer ham og udspørger ham de mystiske hændelser. ”Rotten sagde jeg skulle gøre det….” piver han, ”eller gjorde den?” siger han usikkert. Efter forhøret er gruppen enig om at Morgar har reageret under magisk indflydelse, og vælger derfor ikke at gøre det af med ham, men i stedet sende ham afsted til Riddleport og aldrig vende tilbage til Kintargo.

Nu er de sikre på at Hvepsereden har en hemmelige beboer som prøver at ødelægge rebellet. Basen bliver grundigt gennemsøgt og Hadrian spotter pludselig en lille rød devil med vinger, som straks går til angreb! Hun-devilen forgifter Hadrian som kæmper for at holde sig oprejst, hun fremmaner en krokodille som vælter frem fra kloakken, men bliver forvirret at et røgslår fra den Grå Pil. Efter noget tid med kamp, for gruppen slået imp’en ihjel af et sidste nådestød fra Emanuel.

Endnu en undersøgelse går i gang i Hvepsereden, denne gang for at finde ud hvor den lille imp kom fra! Rexus og Laria hjælper til, og efter en halv dag finder gruppen en Secret page blandt alle dokumenterne som Rexus oversætter. Det er en meget gammel kontrakt mellem den lille djævel og familien Sarinis, som beskriver at hun har bundet sin sjæl til kontrakten og kan ikke bevæge sig mere end 100ft fra den (hun har sneget sig med ned i Hvepsereden, den gang gruppen bragte dokumenterne der ned efter de havde fundet dem i det gamle slagterhus) Sådanne en kontrakt gør at hun skal adlyde medlemmer af familien Sarinis, men kontrakten er underskrevet at et Sarinis familiemedlem som for længst er død (Imp’en har tilbragt mange år alene i slagterhusets kælder). Derfor mener Rexus at ingen af de nulevnede Sarinis kender noget til dette.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.