Hell's Rebels

Tænder og Søm
Recap #012

Kaffehuset hos Laria

Vi starter morgenen sammen med Lara, Emanuel og Hadrian i kaffehuset hos Laria. Imens de sidder og snakker over morgenmaden, kommer William ind af døren, efter at have brugt en måneds tid på familiens forretningsliv, sammen med sin far. William fortæller bla. at han i sidste uge overhørte en samtale, mellem to aristokrater til et bal:
”Sølv Ravnene tiltrækker sig al mulig mærkelig opmærksomhed. Jeg har hørt at Thrune endda har hyret en Tiansk specialist til at finde dem!”
Han fortæller også at han har overtalt sin far til at købe den nu ubrugte saltmine, som ligger i den gamle del af Kintargo. (den i befriet fangerne i) Der er blevet ansat 1 formand og 6 arbejdere, som alle kommer fra Sølv Ravnenes supportere. Da de godt ved at stedet vil blive brugt til rebel arbejde, behøver i ikke at skjule jeres aktivitet der. Ydermere så for at opretholde skalkeskjulet, så arbejdes der i minen, og alt overskud vil gå til rebellets fælleskasse, som er til stor misfornøjelse for Williams far.
Laria joiner gruppen til morgenmaden, men bliver forstyrret af en towncryer med høj stemme udefra gaden af.
”Efter ordre fra Lord-borgmester Barzillai Thrune, vil Hellknight organisationen ’ Order of the Torrent’ fra denne dag være banlyst! Alle deres ejendele, privileger, titler og lov-indflydelse er hermed konfiskeret og tilbagetrukket. Alle medlemmer er deklagret lovløse! Alle borgere har hermed pligt til udlevere de medlemmer som skulle være sluppet for retfærdighed!”
Som de fleste af jer viste, så var Ordrens primær arbejde at finde og beskytte folk der har været kidnappet eller forsvundet. Deres ry i byen er blandet, men hovedsagligt positivt. ”De er nogle strikse nogle, men hæderlige og vil kun byen det bedste”
Laria fortæller at ordrens leder, Lictor Octavio Sabinus, har en kusine i byen, Setrona Sabinus, og hun ejer en af Kintargos ældste bodegaer, Tænder og Søm (Tooth and Nail). Gruppen beslutter sig for at tage kontakt til Setrona, og se om de kan finde mere ud hvor og hvem Octavio er.

Bro afgift

For at komme fra kaffehuset til den gamle del af Kintargo hvor Tænder og Søm ligger, skal vores helte over Bleakbrigde, den eneste bro mellem de 2 by dele. Men de bliver mødt af en kødrand af folk som ikke kan komme over broen. Regeringen har hævet prisen fra 3cp til 5sp! En efter en kommer Sølv Ravnene igennem told-slusen, som består af en række vagter. Men da Lara ser en familie med to sultne børn, ikke blive lukket igennem, bobler hun over og forlanger at hende og familien bliver lukket igennem gratis eller til den gamle pris. Ingen af vagterne giver sig, og ender med at hive Lara væk fra folkemængden så de kan give hende en ordenligt røvfuld. Emanuel for overtalt dem til ikke at smide hende ud fra broen og gruppen kan nu komme over på den anden side.

Regeringens officielle hundehuse

På vejen ser de flere og flere mennesker samle sig ved Aria Park, og de beslutter sig for at se nærmere hvad der sker. Lara’s lejlighed ligger op af parken, så herfra skaber de sig et overblik over parken: Fire små og en stor tribune er ved at blive bygget midt i parken, flere hunderede indbyggere står og kigger på i spænding for hvad der skal ske. Man kan se at oppe på disse tribuner er der blevet bygget ”hundehuse”. Før de går videre mod kroen, forklæder William, Emanuel og Lara sig.

Kroen ’Tænder og Søm’

De ankommer endelig til den gamle bydel, Old Kintargo. Kroen ligger på et hjørne i et kryds og deler bygning med slikbutikken ”Den søde Tand”. Kroen har ikke et skilt, men en pæl med rustne søm og ulve tænder i. Indenfor sætter de sig spredt og kun Emanuel går op og snakker med ejeren, Setrona, som står bag baren. En længere samtale starter hvor Setrona forklare at hun gerne vil i kontakt med Sølv Ravnene, da hun frygter for sin fætter, Lictor Octavio Sabinus og om han er sluppet væk inden Thrune banlyste Ordren. Hun er sikker på at Octavio vil hjælpe rebellet, hvis de kan finde ham. …Emanuel fortæller at han ikke kender noget til nogle Sølv Ravne.
Efter længere vente og tænke tid, beslutter de sig for at ligge et vejviser-kort til Setrona, hvor der er tegnet et ravn-symbol tæt på kroen. En time senere mødes hun med Emanuel igen, men denne gang ligger han ikke skjul på at han er en Sølv Ravn. Setrona fortæller at hendes fætter muligvis gemmer sig ved et lille tempel lige ude for byen, eller også har Thrune fanget ham. Setrona er bange for at det er Octavio der skal straffes i parken her til eftermiddag, så hun spørger om hun og vores helte ikke skal tage der over. Gruppen vil dog ikke have Setrona med, så hun giver dem hendes familie ring, i det tilfælde at de finder Octavio, så vil han genkende ringen.

Aria Park

Vores helte vender tilbage til parken, hvor tribunerne nu er bygget færdige og klokker er begyndt at ringe. Omkring 1000-1500 tæt parket mennesker står rundt om de 5 tribuner og ser på imens lænkede fanger bliver ført op. 4 af fangerne bliver tiltalt for små tyverier og andet småligt forbrydelser. Den sidste fange er en Hellknight fra Torrent Ordren. Alle 5 personer bliver stoppet ind i hver deres hundehus. Denne ”uretfærdige” staf metode, bryder vores helte sig ikke om! Så Hadrian og Emanuel løber om i en gyde, hvor efter de sender Hadrian’s nye companion, en stor ravn som er blevet forsølvet, ud over folkemængden for at cirkulere. Emanuel kaster Ghost sound blandt masserne: ”Sølv Ravnene flyver igen” kan høres som en konstant hvisken over hele pladsen! Alle ser på imens ravnen flyver op og stjæler Nox’s hoved, som sidder monteret på en pæl på den største tribune. Den flyver til sidst tilbage til gyden, hvor den dumper det afhugget hoved foran Hadrian’s fødder.

Slipper vores helte væk fra stedet med livet i behold? Hvordan mon folket og regeringen tager det at Sølv Ravnene ”viser” sig frem så offentligt over for hele byen og regeringen? Finder de mon ud af om Octavio stadig er i live og om han rent faktisk gemmer sig i Sangt Senex templet?

Det finder vi ud af i næste omgang Hell’s Rebels!

View
Recap af #011
De Hellige Arkivister og Nox

Many-Steps Monastery

Vores helte forsætter hvor vi slap dem, i de Hellige Arkivister’s skjulestedet under Hocum’s Fantasmorgium. Den mystisk diabolske kasse for de afmonteret og pillet ned. De vurdere at den ikke skal efterlades, men at de ikke har brug for den selv. Så den Grå Pil bliver sendt afsted med det samme for at finde en køber i en af Kintargo’s butikker. Efter en dags tid søgen, finder han en køber blandt en af gæsterne på kroen ’Three-Legged Devil’, som ivrigt køber den defekte ’Cubic Gate’ for 3000gp.

Tilbage er Lara, Maximus, Hadrian og Emanuel som fortsætter udforskningen af skjulestedet. De kommer til et rum hvor de bliver mødt af to Asmondeus præster og en stor Ogrekin, som de hurtigt for slået ihjel uden store skrammer. Men da det store brød går til jorden, ser de et flot rum bag den. Rummet er en slags underjordisk have med en lille bæk løbende tværs igennem. Nox befinder sig her sammen med sin hell hound, som straks går til angreb på Sølv Ravnene.
En hård kamp starter og vores helte prøver alle tricks de har. Helvedshunden for flamberet Hadrian og Maximus som efterhånden ser ret medtaget ud. Alt håb ser ud til at aftage, lige indtil Emanuel blæser en colorspray af i hoved på Nox, som vælter bagover og ned i vandløbet. ”Hun er nede!” bliver der råbt, hvorefter alle overfalder hende med alt hvad de har og deres sidste kræfter bliver brugt på at hugge og stikke i den regenerere djævel der ligger halv bevidstløs i vandet og drukner.

Nox er død, hendes hoved blev monteret på et spyd midt i parken som skabte en del opmærksomhed.

View
Recap af #010
Many-Steps Monastery

Hocum’s

Den Grå Pil og Maximus dukker op i Hvepsereden, og Laria sender dem afsted til Hocum’s museet for at mødes med de andre Sølv Ravne. De bliver mødt af stanken af brændt kød og lugten af blod fra de voldsomme kampe som lige er fundet sted. To af zombier som blev slået ‘ihjel’ bar ringe fra Victocora familien, og det viser sig altså at Rexus’ forældre er blevet genskabt som zombier… Hvordan mon Rexus tager nyheden?

I en af de bøger som Raul studeret, var der citatet: “Turn the eye to spell the name of the Master of Masters…” Maximus viste præcist at det var guden Irori som der blev refereret til her, og vores helte fik hurtigt regnet ud at det udsmykket øje der sad på den flotteste statue i bygningen var øjet fra citatet. Her blev de dog mødt af en forhindring… De små runer som kunne ses inde i pupillen på øjet, var på det sjældne sprog ‘Azlanti’. MEN Emanuel, har heldigvis interesse i det glemte sprog og havde studeret det i flere år. Da han drejer øjet et par gange til runerne passer med ‘Irori’, så hører de et klik og statuen glider til side og afslører en spiraltrappe som fører ned.

Many-steps Monastery

En smedejerns spiral trappe går ned fra loftet til et massivt bibliotek. Bogreoler, både fritstående og vægmonterede, stiger op til loftet 40-fod oppe. Stiger på spor giver adgang til de højere hylder, men der er kun få bøger og ruller forblev her. Blodpletter markerer gulvet her og der, og nogle af hylderne bærer hvad der synes at være nylige kampskader. Her bliver Sølv Ravnene mødt af en slags demon som er animeret af papir og bøger. Den nægter vores helte adgang til resten af komplekset, som til sidst resultere i at den går til angreb og en kamp i biblioteket starter. Den ender med at suge minder og lidt sjæl ud af Hadrian og Maximus, inden den går op i flammer af Hadrian’s lampeolie. I aksen ligger to små bøger, hvor Hadrian og Maximus’ navn står på, og indeni står personlige minder og tanker fra dem hver især.

Med deres egen ‘Soul Tome’ under armen og de 3 andre Sølv Ravne i hælende, fortsætter vores helte videre ned af en masse trapper som fører dem til en gang, med små værelser stødende op til, Asmodeus præster går til angreb! Kampen spreder sig til flere rum, inklusiv et relativt stort rum som har en overvældende stank af råddent kød. En spindelvæv af jernkæder baner sin vej gennem rummet og i det hænger et forfaldne lig af en mand i en Asmondeus præste-kåbe. I midten af nettet, der er hævet over fliserne med sorte jernstænger, hviler en knytnævestørrelse, tolv-sidet kasse udformet af træ og bronze. Trækasser langs den sydvestlige mur er blevet smadret og væltet. Små stykker papir, der er dækket med noter, er spredt gennem rummet, som om nogen har studeret denne underlige opsætning i dagevis.

Hvad er den mystiske kasse? Er det en fælde? Hvad finder Sølv Ravnene ellers her i de Hellige Arkivisters hemmelige skjulested? Find ud af det i næste udgave af i Hell’s Rebels!

View
Recap af #009
Hocum’s Fantasmagorium

Hvepsereden

Lara er vendt tilbage til Hvepsereden efter sin alkymi-undervisning, og her møder hun Hadrian og Emanuel, der snakker med Rexus imens de spiser deres morgenmad.
”Jeg er blevet mere og mere sikker på at mine forældre er i live!”. ”…det kan være de holder sig i skjul i de Hellige Arkivisters gamle skjulested: HOCUM’S FANTASMAGORIUM.” siger han med et glimt af håb i øjnene. Rexus afslører at nøglen som han har beholdt som sit eneste minde fra hans forældre, faktisk er nøglen til hoveddøren til Hocum’s museum.
De 3 Sølv Ravne beslutter sig for at undersøge det nedlagte museum, i håb om at finde Rexus’ forælder eller andet der kan hjælpe Sølv Ravnene. De tager afsted uden William, Maximus og den Grå Pil, som forhåbentligt slutter sig til dem senere. Laria og Rexus lover at sende dem afsted til Hocum’s hvis de dukker op i Hvepsereden.

Hocum’s Fantasmagorium

Frontdøren er en kæmpe double dør, hvor der står ”Velkommen til Hocum’s Fantasmagorium”, samt slidte plakater med indgangspriser og reklame for udstillingerne. Indenfor virker alt stille og fyldt med støv. Ved den første udstilling ’Fantasiske Bæster”, kommer to gorilla skeletter til live og en hård kamp starter. Næste udstilling er ’Livet i dybet’, her er masser af akvarie med fisk som er døde for længst, men ellers blev der ikke fundet noget. Inde i ’Insekt rummet’, finder de et lig på gulvet som ligner en Asmodeus præst og da Hadrian undersøger liget, vælter det ud med små edderkopper som går til angreb. Heldigvis var gruppen forberedt med ’alkymist fire’ som hurtigt fik ryddet dem af vejen. Længere inde i bygningen, finder de en stor flot statue af en mand, som ligner en religiøs figur, men da ingen af de 3 helte har studieret religion ved de ikke noget om dette (måske Maximus ved noget når han ankommer til museet?). Efter den flotte statue, kommer de til voks afdelingen, her kan man se nogle voks statuer, hvor nogle er dårlig lavet og andre meget livlige at se på. Der var bla. en voksfigur af ”Professor Mangchune – The Temple Hill Slasher” henrettet for 116 år siden. Da vores helte går fra Voks udstillingen til det næste rum, bliver de hurtigt overfaldet af Zombier og Asmondues præster! En voldsom kamp starter, og de efterhånden ret medtaget helte, finder deres sidste energi frem og kæmper en brav kamp! Lige da den sidste zombie falder, kommer en kampklædt mand (Raul) frem og går til angreb! Hadrian for en heavymace på siden af hoved og vakler stakåndet. Emanuel og Lara kaster forbandelser på Raul, som for ham til at smide sine 2 våben. Der er håb for vores helte! MEN Raul giver ikke op, han kaster burning hands på Emanuel og Lara, som nu er stærk medtaget! I et sidste og desperat forsøg (men enormt godt tænkt af den erfarne soldat) for Hadrian slynget en Efreeti cord rundt om Raul’s hals og strammer til. Det smarte dværge reb, bliver rødglødende og brænder sig længere og længere ind i halsen på Raul, som til sidste ligger livsløs stille.

Er der flere ubehagelige situationer tilbage i museet? Finder de mon Rexus forældre eller andet der kan hjælpe
Sølv Ravnene? Kommer Den Grå Pil, William og Maximus frem til museet? Find ud af det næste gang i Hell’s Rebels!

View
Recap af #008
Red Jills

Imens Lara, William og den Grå Pil som holder lav profil, vælger Hadrian, Emanuel og Maximus alligevel at gøre noget ved Red Jills problemet. Banden har terroriseret Kintargo’s indbyggere ekstra meget siden Thrune overtog magten.

Red Jills

De 3 Sølv Ravne forhører sig i Temple Hill distriktet, og finder ud af at banden holder til i en gammel kirke. Besluttet på at ende Red Jills kriminelle aktivitet, går de 3 helte målrettet efter at finde banden, som viser sig at være oppe på taget af kirken. Her finder de en håndfuld Red Jills banditter og deres leder Scarplume, som er en Strix. Scarplume flyver til vejrs og når at kaste et par Scorching rays af på Maximus, der tappert kæmper videre. Efter en hurtig kamp får de bekæmpet Scarplume, og derved også Red Jills banden. Vores helte hænger Scarplume op i kirketårnet og skriver på siden af tårnet: ”Det er kun Ravnene der flyver i byen”

Hvepsereden

Tilbage i Hvepsereden bliver gruppen enig som at det er en god ide at holde lav profil i et stykke tid, da Sølv Ravnene har trukket en del opmærksomhed. (Brændte hundehuset ned i højlys dag foran operahuset, graffiti i gaden og på kirketårnet i Temple Hill, og meget mere) Så med William stadig på forretning rejse med sin far, Lara der lærer at lave alkymi, og hvem ved hvor den Grå Pil opholder sig?, så bruger Sølv Ravnene de næste 2 uger på at hjælpe Rexus med at oversætte dokumenterne færdigt og holde lav profil. I de to uger kommer der flere Supportere, der bliver hyret flere teams og der blev fundet en enkelt forræder blandt dem som hurtigt ”forsvandt”.

View
Recap af #007
Den Grå Pil og Imp'en

Vores helte starter morgenen i kaffehuset, sammen med Laria og Rexus som lige er blevet færdig med at oversætte lidt mere fra dokumenterne. Efter en tur i bagkøkkenet, kommer Laria tilbage med en lap papir og en grå pil. ”Flemming er kommet i hundehuset.. Jeg kan ikke redde ham alene…”

Aria Park

Nyheden om at deres ven Flemming er kommet i hundehuset, laver de deres planner om, og vælger at tage af sted til Aria Park med det samme. Ikke langt derfra bliver de mødt af Den Grå Pil, som kommer dem i møde fra skyggerne. Efter lidt introduktion og begejstring fra nogen, om at møde den Grå Pil, som har hjulpet gruppen et par gange fra det skjulte, så får Sølv Ravnene lagt en strategisk plan om hvordan de vil angribe de Loyalister som holder på Flemming. Angrebet var godt planlagt og det tog omkring 2 min at redde Flemming og få ham i sikkerhed. Han bruger resten af ugen på at komme sig, og opholder sig i Hvepsereden.

Hvepsereden

Pludselig ankommer der et hold byvagter til kaffehuset, som går målrettet efter at finde noget mistænksomt. (De er blevet tippet om stedet). En af vagterne går målrettet efter lageret i kælderen, hvor Laria følger ham ned, i mens hun bevidst larmer på vejen der hen, for at underrette dem under. Gruppen skynder sig at stille en spand med lort i lagerrummet og lukker den hemmelige dør ind til Hvepsereden. Laria forklare vagten at hendes imbecile fætter, bor i hendes lager, men skal nok få ham et andet sted hen. Vagten tror på Laria (Bluff Check), og forlader kaffehuset i mens han mumler noget om at man ikke kan stole på Morgar.

Det er nu anden gang der sker noget der ligner sabotage i Hvepsereden, og gruppen er nu fast besluttet på at finde Morgar, som de finder ud af, er en af Sølv Ravnens supportere der har opholdt sig i Hvepsereden hver aften den sidste uges tid. De finder ud af at han arbejder nede på havnen og vælger at opsøge ham. De fortæller ham at Hvepsereden er flyttet og at han skal mødes med gruppen i det gamle slagterhus den samme aften/nat. Gruppen får trukket Morgar med ned i en kælder hvor de omringer ham og udspørger ham de mystiske hændelser. ”Rotten sagde jeg skulle gøre det….” piver han, ”eller gjorde den?” siger han usikkert. Efter forhøret er gruppen enig om at Morgar har reageret under magisk indflydelse, og vælger derfor ikke at gøre det af med ham, men i stedet sende ham afsted til Riddleport og aldrig vende tilbage til Kintargo.

Nu er de sikre på at Hvepsereden har en hemmelige beboer som prøver at ødelægge rebellet. Basen bliver grundigt gennemsøgt og Hadrian spotter pludselig en lille rød devil med vinger, som straks går til angreb! Hun-devilen forgifter Hadrian som kæmper for at holde sig oprejst, hun fremmaner en krokodille som vælter frem fra kloakken, men bliver forvirret at et røgslår fra den Grå Pil. Efter noget tid med kamp, for gruppen slået imp’en ihjel af et sidste nådestød fra Emanuel.

Endnu en undersøgelse går i gang i Hvepsereden, denne gang for at finde ud hvor den lille imp kom fra! Rexus og Laria hjælper til, og efter en halv dag finder gruppen en Secret page blandt alle dokumenterne som Rexus oversætter. Det er en meget gammel kontrakt mellem den lille djævel og familien Sarinis, som beskriver at hun har bundet sin sjæl til kontrakten og kan ikke bevæge sig mere end 100ft fra den (hun har sneget sig med ned i Hvepsereden, den gang gruppen bragte dokumenterne der ned efter de havde fundet dem i det gamle slagterhus) Sådanne en kontrakt gør at hun skal adlyde medlemmer af familien Sarinis, men kontrakten er underskrevet at et Sarinis familiemedlem som for længst er død (Imp’en har tilbragt mange år alene i slagterhusets kælder). Derfor mener Rexus at ingen af de nulevnede Sarinis kender noget til dette.

View
Recap af #006
Barnelig, tænder og Sølv Ravnenes hovedkvarter

Uge1-2

Mord i Devil’s Nusery

Gruppen fik klargjort et bagholdsangreb for at fange den morder der var på spil i Tiefling kvarteret. Da mørket falder på, og Ravnene står klar til at komme Zea til undsætning som står nervøst og venter. PLUDSELIG kan de hører små skidt/kradse-lyde og lyden af vinger der basker fra et tag, og to små bæster kommer frem og begynder at hive Zea med. Ud fra skyggerne kommer en grå pil flyvende og negler tandfeen fast til husmuren, hvor efter den sprænger i en sky af klisteret glimmer. Nu vrimler det frem med tandfeer ud fra sprækker og tage og går til angreb på Zea, Sølv Ravnene springer frem fra deres skjul og kommer Zea til undsætning! Det er en blodig og glimmer rig kamp med de små bæster, der gør alt hvad de kan for at hive tænder ud af en hver. Specielt går det ud over Hadrian der får hivet to tænder ud, da flere af tandfeerne overfalder ham med giftige bid, deres tand-tang og glimmer klister hver gang en af dem dør. Heldigvis havde Maximus læst en bog om tandfeer, og vidste at man kunne heale sine tænder på plads igen hvis man gjorde det hurtigt. Og hvad mere er, så fortalte han de andre at tandfeer ikke stammer fra denne verden, og kan fremkaldes med et ritual der involvere et barnelig.
Efter en hård kamp med flere manglende tænder og bidemærker, får gruppen endelig nedkæmpet de sidste feer. Gruppen finder feernes ”bopæl” hvor væggene allerede er blevet udsmykket med mange tænder. Midt i rummet ligger der et Tiefling barnelig, omsvøbet i et ligklæde med noget skift på sproget Aklo.

Hvepsereden for et opløft

Da gruppen vender tilbage til Laria og Hvepsereden, fortæller hun at det ville være en god idé at rydde op og indrette Hvepsereden, da Sølv Ravnene for flere og flere tilhængere som kommer og går. ”Vi skal ikke fremstå som en bande i en kælder, vi er Kintargo’s redning og eneste håb!” siger hun. Hadrian melder sig som ansvarlig for indretningen, da han er gamle borg-mester. Efter et par dage med oprydning og indretning, tager gruppen ud om natten for at lave graffiti i gaderne med sætningen: ”Ravnene flyver igen”. Da de vender tilbage finder de ud af at der har været hærværk i hvepsereden! En mur er styrtet sammen, og der ligger en hammer og mejsel samt mærker i væggen efter værktøjet. Er der mon en sabotør blandt dem?


Sølv Ravnenes fokus punkter, missioner og igangværende plot

Nu har vi haft seks spille gange, så her er et lille overblik over jeres igangværende aktiviteter. Det er ikke alt der er med her, men jeg har prøvet at få det meste med, ellers er der vores andre recaps i kan læse :) -GM

Barzillai Thrune har overtaget byen Kintargo

To dage før Thrune kommer til magten i Kintargo (udstedt af Queen Abrogail II) forsvinder den højt elskede Jilia Bainilus, Kintargo’s borgmester. Dagen før Thrune bliver den nye borgmester, sker der mystiske brænde (Askernes Nat) her brænder bla. Rexus’ famille villa ned og hans forældre er ikke til at finde nogen steder, Rexus selv, var den aften på biblioteket for at studere med henblik på at blive medlem af Sacred Order of Archivists ligesom hans mor var. Musik forretning the Silver Star som var eget af Shensen, en opera sanger og åben kritiker af Thrune familien blev også brændt ned og der er ingen spor af Shensen.
Thune har med udgangsforbud, Proklamationer, kampklædte patruljer, hans bodyguard Nox, afstraffelses metoder og meget mere, nu et komplet jerngreb om byen. Han har taget operahuset som hans egen personlige bopæl.

Rekruttere medlemmer til Sølv Ravnene

Laria Longroad en halfling som ejer kaffehuset (og et hemmeligt skjulested herunder) har sammen med sin ven Rexus Victocora, fundet en gruppe helte som sammen vil genskabe den gamle rebelgruppe Sølv Ravnene. Deres første fokus punkt er at samle supportere til deres sag, som er at redde Kintargo fra Thune og hans tilhængere. Dette kan ikke gøres ved optog eller lignede, men må gøres i smug, så ikke Thrune for færten af Sølv Ravnene. Gruppen har hjulpet flere undertrykte indbyggere allerede, bla. En saltmine som blev brugt til fængsel og det fattigste og undertrykte kvarter Devils nursery. På havnekroen Clenchjaw har de fået en glad spillemand, Flemming, til at spille og synge propaganda sange, som byens søfolk tager godt imod.
De har hørt om en bande som er ekstra meget aktive lige for tiden i kvarteret Redroof, som nærmest udelukkende overfalder normale borgere, men ikke Thune tilhængere.
Rygter går om et såkaldt ”hundehus”, en offentlig afstraffelsesmetode. Folk i byen er bange for at havne der.

Hvepsereden

Sølv Ravnenes nuværende hovedkvarter er skjult under kaffehuset, som Laria har stillet til rådighed for gruppen. Der er to indgange til stedet: en hemmelig dør i kaffehusets lager og kloakken. Gruppen har indrettet stedet så der er plads til supportere og et mere funktionelt rebel skjulested. Rexus arbejder med at få oversat nogle dokumenter omkring den gamle Sølv Ravn gruppe, som indtil videre er historien bag rebelgruppen, men der er stadig masser af dokument som skal oversættes.
Der foregår dog noget mystisk i hvepsereden for tiden, de hører i ny og næ en panfløjte, men intet at finde.. en væg er faldet sammen, men det er sket bevist med værktøj.

View
Recap af #005
Ballade hos Clenchjaw

Uge 1, dag 1-2

Rexus mener der ville være en god idé at søge efter evt spor i de 3 udbrændte bygninger. Hans egen families hus, Kroen the Trashing Badger og musik forretningen The Silver Star.
Rexus fortæller at hans forældre var medlem af gruppen Sacred Order of Archivists og at han selv skulle have været medlem, men at han aldrig nåde det, da hans forældre sandsynligvis er døde i branden og man ikke har hørt noget til de hellige arkivister siden.

Undersøgelse af udbrænderinger
Rebellerne undersøgte alle 3 steder, men fandt ingen spor omkring hvem der kunne have påsat brændende eller spor omkring de hellige arkivister. Ved at forhører naboerne, fik rebellerne af vide at byens Asmodeus præster og Thrune folk hentede de lig der nu var der, og gav dem en Asmodeus begravelse (kremering).
Der blev dog fundet en del magiske skriftruller og healing potions.

Kroen Clenchjaw
Laria anbefalende rebellerne at besøge kroen Clenchjaw, som er ejet af Ringston “Clenchjaw” Jon. Hun mener at det kunne være et godt sted at erhverve flere tilhængere til Sølv Ravnene, da stedet er en populær kro for byens fattige og søfolk, som absolut ikke kan fordrage Thrune og hans tilhængere.
Vores rebeller ankommer til kroen sent om aftenen hvor der er godt gang i musik og druk. Ringston står træt bag disken og orker ikke at tage sig af sine fulde gæster.
William giver en omgang til kroens gæster, som stormer op for at få gratis øl. Nogle gæster snubler på vejen og giver hinanden skylden, så der starter et slagsmål. Hadrian forhører sig hos kroens spillemand Flemming, om han ville kunne spille Sølv Ravnenes sange om aftenen (Hadrian og Lara for skrevet den første sang om aftenen som de giver navnet: ”Ravnen og Hunden”.) Det vil han meget gerne og lover ikke at røbe hvem Ravnene er.Emanuel drikker lidt absint med Ringston, som fortæller at han ikke sover godt om natten og syntes han har set en ”stor blå sommerfugl”. Efter at Ringston er gået i gulvet af al den absint og resten af kroens gæster enten er gået eller faldet i søvn hen over bordene, begynder vores rebeller at undersøge stedet. De for hurtigt set en lille blå hale hist og her, og finder til sidst en lille blå drage. (Faerie dragon) Den fortæller den hedder Vendalfak, og kan godt lide at lave lidt rav i den. Som den så har gjort her på kroen, ved at drille gæsterne og Ringston så der opstår slåskampe og andet ballade. Vendalfak slutter sig til Sølv Ravnene da vores helte tilbyder den at bo i Vipsereden.

Mord i Djævelens Børnehave (Devils Nursery)
Laira blev kontaktet af Tieflingen Zea, der fortæller at der er begyndt at ske uforklarlige mord i slumkvarteret Devils Nusery. Laira syntes det ville være en god ide at tjekke dette ud, da folkene i området er enormt undertrykt af regeringen pga deres race.
Gruppen finder ud af at mordene sker om aftenen, byvagterne kommer ikke og undersøger morderne og ofrene bliver fundet med helt ødelagt ansigt, så de er svære at genkende. Ved at undersøge det sidste mordsted finder de en tand og en tang. ”Noget tyder på tortur..” lyder det fra gruppen… ”Er det Thune-tilhængere der torturere indbyggerne?” ”Er det en morderisk tandlæge som er på spil?” Eller noget helt tredje? Det vil gruppen finde ud af samme dag og har besluttet sig for at lave et bagholdsangreb i en gyde og bruge Zea som ”lokkemad”. De bruger resten af dagstimerne på at overtale Zea til at agere som lokkemad, og planlægge hvordan de skal fange morderen.

Find ud af om Sølv Ravnene kan opklare mordene i Djævelens Børnehave næste gang i Hells Rebels d. 26/10

View
Recap af #004
Fangerne i Saltværket

En ny dag i Kintargo starter! Rebelgruppen Sølv Ravnene er født og går sin første dag i møde.

Uge 1, Dag 1
Emanuel, Hadrian og William bruger morgnen på opsnappe Rygter i Kintargo.

Maximus og Rexus bruger dagen i Vipsereden på at oversætte de mystiske dokumenter.

Laria foreslår at der skal findes nogle flere supportere til deres sag, men forsigtigt, så ikke regeringen ligger mærke til Sølv Ravnene i deres nylig og skrøbelige tilstand. Udfra hvad gruppen har hørt i byen, så vælger de at undersøge stedet Sallix Salt Works som det første.
Rebellerne for lagt en plan om at undgå hovedindgangen, og finder en vej rundt om bygningen hvor de får kravlet op af et hegn og op på taget. I bedste spion-stil for de pasinficeret 3-4 vagter uden at kamp og befriet 4 fanger som venter på at der er fri bane. Uden en anden vej ind i resten af Saltværket og spændingen som stiger, sparker Hadrian døren ind og tager Kossrani og hans håndlangere i overraskelses angrib. Den standhaftige dværg kæmper en brag kamp til døden, men må lade livet til Hadrian’s kampevner.

Heltene for befriet fangerne, som lover at hjælpe Sølv Ravnene i fremtiden.

View
Recap af #003
Sølv Ravnene

Gruppen ankom til Laria Longroad’s kaffehus og blev mødt af en meget venlig Halfling, nemlig Laira.
Hurtigt var der en fælles forståelse for at Kintargo skal reddes fra byen hersker Barzillai Thrune. Laira tilbød hendes hemmelig smugler sted “Vipsereden” som et hovedkvarter til Rebelgruppen. Efter at gruppen havde sikret stedet for bl.a en stor albino krokrodille og en gal Dire Corby, fik de etableret stedet under kaffehuset som deres base.
Rexus valgte at flytte ind (da hans familie og hus er brændt ned) og han kan fokusere sin tid på at oversætte de kryptiske dokumenter.

Sammen med Laria Longroad og Rexus Victocora fik gruppen oprettet og stiftet Rebelgruppen: Sølv Ravnene

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.