Hell's Rebels

Dart tournament and a helpful Rose
Recap #19

Tooth and Nail

Musikken spiller, øl bliver drukket og der er generelt rigtig god stemning på Tooth and Nail, da Sølv Ravnene træder ind. Grå Pil vender tilbage fra hans tur til Jhaltro familien og tilslutter sig de andre, nærmest uden de ligger mærke til det. Ved baren sidder Luculla, der vinker og smiler da de kommer ind, det samme gør Setrona der er travlt optaget med at betjene de godt 20 tørstige gæster. Ved siden af baren hænger et stort djævle ansigt, malet på en slidt træplade, samt en top fem rangliste: 1 setrona, 2 Bruce, 3 Raslin, 4 MOT og 5 Luculla. Der er udlovet en præmie på 30 guld stykker til den der kan ligge nr 1, og da Hadrian mærker efter på sin helt tomme bæltetaske/pung, beslutter han sig for at prøve en aften som dartspiller. Efterhånden som turneringen udspiller sig, så overtager Lara for Hadrian og med lidt tricks fra Emanuel i smug, så slår hun dem ud en efter en, til hun til sidst ligger nummer 1 og vinder de 30 guld! Kroen jubler og det bliver fejret i stor stil med musik, dans og mere øl!

I mens turneringen foregår, mingler Kairon sig blandt de andre gæster og hører efter evt. rygter som aftens gæster har at byde på. Han hører følgende:

”Jeg hører at der har været et fangeflygt forsøg i Kintargo Holding House! Fængselsinspektøren Sabo, Edderkoppen, benægter det.. Meeeen jeg gætter på det er de såkaldte Sølv Ravne der har haft en finger med spillet. Hehe.. ja dem skal man ikke løbe om hjørner med!”

”Der er flere børn der er forsvundet… de sidste er et par tvillinger som bor i Iudeimus boligblokken. De to forsvandt bare ud af den blå luft.”

”Jeg har hørt at der er blevet fundet et nyt mord-offer et sted nær den sydlige bymur her i den gamle bydel. Skåret op på samme måde som Professor Mangvhune plejede at gøre det… Besynderligt, og for én til at undre sig.”

Det er tydeligt, at snakken om the Temple Hill Slasher, fylder mere og mere blandt Kintargo’s indbyggere og især i den gamle bydel. Man kan hører folk snakke om det med frygt og utryghed i stemmen, nogen tror at Mangvhune er genopstået for at forsætte hans ’arbejde’, mens andre mener at det er en copy-cat. Hvem ved? Sidste gang Sølv Ravnene støtte på rygter om at morderen var på spil igen, viste det sig at være en gruppe af Toothfairys i Teifling kvarteret.

Kintargo’s Rose

En rødhudet Teifling ankommer til kroen i selvskab af Zea, hende teiflingen som Sølv Ravnene hjalp for flere uger siden med Toothfairys. Setrona sætter dem ved et bord i hjørnet af lokalet, og vinker Emanuel over. Teiflingen afslører at han er leder af Milani Kulten, Kintargo’s Rose, og hans navn er Hetamon Haace. Han tilbyder sin hjælp til rebellerne, da hans religion er baseret på oprør og rebel! Han fortæller at hans Milani tilhængere allerede er startet deres arbejde i at trække vagternes opmærksomhed væk fra Sølv Ravnene. Ydermere vil han klargøre ’hjælpe-kasser’ som hans folk kan gemme rundt omkring i byen og aftale med jeres team om, at de kan hente dem, når i har brug for det.
Hetamon spørger ind til om Ravnene har hørt de igangværende rygter om seriemorderen, og fortæller at han aftenen før skulle have mødtes med en af hans tilhængere, Myletta, men at hun aldrig dykkede op til mødet. Dagen efter begav han sig ud for at lede efter hende og fandt hende dolket ihjel i en gyde… ”Jeg har fragtet liget til min skrædder butik, the Devil’s Threads, som ligger i Redroof. Jeg må indrømme at jeg ikke selv er den bedste detektiv, og kunne godt bruge noget hjælp til dette mysterium! Jeg tænker, at hvis Sølv Ravnene opklarer sagen med seriemorderen, så vil det helt sikkert berolige mange borgere og vinde deres tillid og hjerter! Jeg har klargjort et ritual som gør at vi kan snakke med den døde. Find mig i min butik i morgen tidlig mine kære venner”

Hetamon og Zea forlader kroen og efterhånden er det blevet midnat. Sølv Ravnene beslutter sig for at overnatte i kælderen, som Setrona har klargjort til Octavio. Hadrian er i mellem tiden faldet i snak med Luculla og som aftenen er ved at slutte, går de hånd i hånd hjem til Luculla der har en bolig over slikbutikken. Mon vores helte kan komme på sporet af Kintargo’s seriemorder? For Hadrian og Luculla lavet et korthus i løbet af natten? Kan de andre få lov at sove i fred, eller vågner halv-orken MOT op fra sin brændert og vil spille mere dart..? Det og meget mere finder vi måske ud af næste gang i Hell’s Rebels!

Sølv Ravnene:

Rank: 7 (næste rank: 75-104 supportere)

Treasury: 6083 gold

Supporters: 65 (ud af 11900 indbyggere)

Notoriety: 34% (-2 siden sidst: Milani Kult)

Cassius Sargaeta hjælp: 5 gange tilbage

Kasser fra Kintargo’s Rose:

  • 2 Minor Cache: Potions of cure light wounds (6), potions of lesser restoration (2)
  • 2 Intermediate Cache: Elixirs of hiding (4), potions of invisibility (4), scrolls of silence (2)
  • 1 Major Cache: Potions of cure serious wounds (4), restorative ointment (5 applications), scrolls of dispel magic (2), scroll of raise dead, scroll of restoration.

Inderkredsen: Emanuel, Hadrian, Lara, Grå Pil, Maximus, (Kairon & Hector), Rexus, Laria, Octavio.

Teams og Unique allies: Korva og hendes søstre, Vendelfak, Sabotører, Cabalists. Cassius Sargaeta, Hetamon Haace

View
The Poison Pen of Kintargo
Recap #018

Ombord krigsskibet Scourge of Belial

… Kaptajn Cassius Sargaeta rækker Sølv Ravnene et håndtegnet skitse over Aulorian palæet. Den noble familie Aulorian, der normalt har været en fast supporter af Kintargo og dens interesser, har tilsyneladende skiftet loyalitet til Thrune. Ud over skitsen, får de udleveret det brev som kaptajnen gerne vil have afleveret i al hemmelighed til Marquel Aulorian, søn og arving til familiens overhoved Auxis Aulorian. Grå Pil vurdere at denne type for mission, kan klares uden ham, så han vender tilbage til Sangt Senex Templet for at hente og aflevere liget af William.

Aulorian Palæ i The Greens

Med Hadrian, Lara og Emanuel i spidsen for missionen, følger de to Sølv Ravns aspiranter Hector og Kairon med igennem Kintargo. På vejen ser de flere fremmødte i parken for at aflevere det nu banlyste poesi-materiale, for at blive afbrændt. Men da tiden er knap, beslutter de sig for at ignorere det, sammenbidt. Videre igennem byen og over broen, efter endnu engang at have betalt den efterhånden irriterende broafgift, ankommer de ved indgangen til The Greens. Her bliver de mødt af to byvagter, der bliver lidt mistænksomme, da nogle i gruppen passer til en efterlysningsbeskrivelse. Men Emanuel forklare dem at han bor i the Greens og vagterne lader dem passere.
Efter lidt scouting omkring palæet, finder de ud af at Marquel’s værelse er på anden sal, heldigvis med en slyngplante under vinduet, så det virker til at kunne snige sig der op uset. De skal bare lige over hegnet og igennem haven først…
Ivrigt, melder Hector sig som ham der aflevere brevet, så han kan bevise sit værd overfor Sølv Ravnene og forhåbentligt gøre sig fortjent til at være en del af Inderkredsen. Hector forbereder sig ved at drikke en del forskellige potions. ”Den her gør at jeg ikke lugter af noget… og denne her gør at jeg kan klatre bedre… og den her gør at… ” og sådan forsætter det et stykke tid til han har indtaget flere væsker. Han kommer over muren og lander i et rosenbed, klar til at snige sig igennem haven. MEN PLUDSELIG hører han flere hunde gø samtidig, og ud af det store hundehus springer en tre-hoved djævlehund der fare imod ham! ”åååhhhhh nej!!, det er en Cerberus, den kan lugte din sjæl! LØB!” råber Hadrian til Hector, hvorefter han hurtigt springer over muren for at komme ham til undsætning. Forvirringen er stor lige pludselig. Et så stort bæst havde vores helte ikke regnet med og der bliver afprøvet flere tricks for at holde hunden væk fra Hector, der febrilsk prøver at komme over til slyngplanten og væk. Kairon ser sin mulighed for at hjælpe Hector og aflevere brevet, imens de tre Sølv Ravns veteraner prøver at få bugt med djævlehunden.
Vores helte for nedkæmpet bæstet, afleveret brevet og lover at eskortere Marquel med tilbage til skibet. Da Marquel og Cassius ser hinanden ombord på Scourge of Belial, omfavner de hinanden og kysser passioneret! Det viser sig at Marquel er den såkaldte ’Poison Pen of Kintargo’, og samtidig at Cassius og ham har et hemmeligt forhold. Hans familie har frygtet at han var indblandet i Sølv Ravnene, og derved gav ham ”stuearrest”. Cassius er evig taknemlig over for Sølv Ravnene, da de (uden at vide det) reddet hans hemmelige elsker. Han beder Hadrian om at smide en tekop på gulvet, som smadre i 5 stykker. ”Jeg skylder jer fem tjenester, mine venner. Aflevere ét porcelænskår med beskrivelse af hvad i skal bruge hjælp til, og jeg gør det, eller mit crew! …Så længe jeg ikke åbenlyst skal gå imod Cheliax styret og risikere at miste min position i flåden. Det ville heller ikke gavne jer”

Tooth and Nail

Med en ny (og vigtig) allieret i ærmet, beslutter vores helte sig for en velfortjent pause og fejre det på kroen Tooth and Nail, der også ligger i den gamle bydel. Får Sølv Ravnene endelig en aften der står på morskab og hygge? Vinder de djælvedarts puljen på 30 guldstykker? Får de overhoved spillet dart? Og sidst men ikke mindst, mon Setrona tilbyder fri bar?! Alt det og måske mere, finder vi ud af næste gang i HELL’S REBELS!

Sølv Ravnene:

Rank: 7 (næste rank: 75-104 supportere)

Treasury: 6083 gold

Supporters: 65 (ud af 11900 indbyggere)

Notoriety: 36%

Cassius Sargaeta hjælp: 5 gange tilbage

Inderkredsen: Emanuel, Hadrian, Lara, Grå Pil, Maximus, (Kairon & Hector), Rexus, Laria, Octavio.

Teams og Unique allies: Korva og hendes søstre, Vendelfak, Sabotører, Cabalists. Cassius Sargaeta

Mindetavlen i Hvepsereden: William

View
New faces, Onboarding and a Captain’s request
Recap #017

En dags tid efter Williams død, vågner vores helte op i kaffehuset til en ny dag. En dag hvor de fleste bliver vækket af lyden af råb og klokker. ’Town cryers’ opråber Barzillai’s 10. proklamation:

”Besiddelse af poesi eller anden litteratur af følgende forfattere er hermed banlyst og er strafbart med en bøde på 100 guldstykker eller fængsel: Bosso the Bard, Charletta D´vane, Ghenral fra Vyre og den anonyme urostifter som kalder sig selv for ’Poison Pen of Kintargo’ ! ALT materiale af denne slags, skal bringes til Dottari vagtkorpset inden solnedgang for at blive destrueret”

Dem af vores helte der er belæst, har hørt om personerne, de er alle sammen kritikere af House Thrune. Det er dog kun ’Poison Pen of Kintargo’ der angiveligt stadig skulle være i live.

Laria møder dem til morgenmaden og ønsker at holde et status møde for Sølv Ravnene. Hun har de seneste 2 uger faldet i snak med en supporter ved navn Hector, og beder vores helte om at overveje at tage ham med ud i ’marken’ for at prøve hans evner af. Efter en god snak omkring morgenbordet, er Hector nu indviet til at komme med i Sølv Ravns inderkredsen. Men det er ikke den eneste Laria har i tankerne, for hun har nemlig hørt fra Setrona om en anden mulig person, Kairon. Setrona og Kairon ankommer også under morgenmaden, men da vores rebeller lige pludselig ser at folk er interesseret i at være en del af inderkredsen, må de komme op med en metode for onboarding. Hadrian, Lara og Emanuel går i gang med et større forhør af Kairon, der på nogle punkter ikke fik svaret helt ærligt.. blandt andet hans viden vedr. den Tianske Specialist.

Under mødet får de bla. aftalt følgende: Den Grå pil tager sig af William’s lig (og ejendele) og vil aflevere liget tilbage til familien. Her vil de lade Jhaltro familien selv drage deres konklusioner om hvad der er sket med deres dreng, i håb om at de ikke vil nævne noget om hans indblanding i rebellet. Der bliver opsat en minde tavle i form af mørkt rosen træ i Hvepsereden, med en enkelt fjer i, der symbolisere William. En god måde at holde Sølv Ravnenes identitet hemmelig selv i døden.

Da mødet er ved at være færdigt, så kommer der en halv-elver til kaffehuset, som spørger efter de personer der var med til at befrie de 4 Hellknights. For stadig at skjule deres gemmested og identitet, lader de hende vente til hun giver op og går igen. Her følger Grå Pil og Kairon med, og ser at hun går ombord på det Chelianske krigsskib; Scourge of Belial. Der er hørt rygter omkring dette skib: Det siges at kaptajnen ikke er fan af Thrune, især efter den 8. proklamation, der forbyder ham i at gå i land. Ydermere har vores rebeller lagt mærke til at halv-elveren Løjtnant Elia Nones, omtalte skibet på en måde som ikke er velset af Cheliax styret. Måske der er en allieret her? …Eller er det en fælde?

Sølv Ravnene er i hvert fald påpasselige med at skulle møde Kaptajn Sargaeta. De ender med at acceptere mødet med ham, og går ombord på det 3-mastet skib; Scourge of Belial.
I kaptajnens store flotte kahyt, møder de Cassius Sargaeta, en Cheliax flåde Kaptajn. Efter lidt snak og introduktion, beder han vores helte om at aflevere et brev i hemmelighed, til en nobel ved navn Marquel Aulorian, der i øjeblikket skulle være indespærret i hans families hus i The Greens. Hvis Sølv Ravnene kan aflevere brevet og komme tilbage med Marquel’s svar på brevet, så lover han at rebellerne har hans venskab, tillid og den støtte han kan give dem, så længe det ikke åbenlyst går ud over hans stilling i flåden.

Får vores rebeller afleveret brevet og vent tilbage til Cassius? Og kan man stole nok på en Cheliax kaptajn? Mon de to nye Sølv Ravns aspiranter kan noget, eller er det bare snak? Vender Emanuel tilbage til Tooth and Nail for at spille djævle dart med Setrona’s smukke nabo; Luculla Gens? Alt det og måske mere, finder vi ud af næste gang i Hell’s Rebels!

Sølv Ravnene:

Rank: 7 (næste rank: 75-104 supportere)

Treasury: 6083 gold

Supporters: 65 (ud af 11900 indbyggere)

Notoriety: 36%

Inderkredsen: Emanuel, Hadrian, Lara, Grå Pil, Maximus, (Kairon & Hector), Rexus, Laria, Octavio.

Teams og Unique allies: Korva og hendes søstre, Vendelfak, Sabotører, Cabalists.

View
Disruptions in the Ravens Flock
Recap #016

Disruptions in the Ravens Flock

Vi følger vores helte hvor vi slap dem, ved indgangen til tortur kammeret i hjertet af Kintargo Holding House.

Kintargo Holding House; A Raven goes Silent…

Sølv Ravnene trækker deres våben og åbner forsigtigt den tunge lydisoleret jern dør, som giver en lyd af luft der bliver suget ind i kammeret… En skallet, hvid-hudet kvinde med flere sylespidse knive stikkende ud af hendes torso, kigger op på dem med hendes helt hvide øjne, der løber lidt med blodfyldte tåre og siger til dem med et kækt smil: ”og hvem har vi så her? Flere der vil snakke om deres løgne til Ghenemahl?” hun tager en indånding med næsen ”…Jeg kan lugte jeres falskhed! Men i må vente til det bliver jeres tur, jeg er stadig i gang med den her” Hun vender blikket med Rexus der ligger fastspændt i en slags tandlæge stol, med blodet droppende ned på fængslets kolde sten gulv.
Synet af Rexus får Ravnene til at springe ind i kammeret og går straks til angreb! Hadrian og William fare lige i flæsket på hende, mens Lara, Emanuel og Den Grå Pil holder afsted og kaster forbandelser og pile med Ghenemahl. Emanuel trækker sin Knorhale klinge og mumler nogle ord, hvorefter klingen lyser med en svag gul farve. Ghenemahl vemmes ved synet af Knorhale-klingen! Hun forsøger at komme ud af synsrækkevide, og får hurtigt vendt sig mod William der står i vejen for hendes flugtvej! Hun slynger ham igennem en trædør der brager op og slår pusten ud af ham! Ghenemahl, William og Hadrian kæmper nu en brag kamp i det lille ”redskabs” lokale der støder op til torturkammeret! Ghenemahl der nu ikke længere kan se Knorhale-klingen, fokusere sin sadistiske opmærksomhed mod William, kaster sig imod ham med 2 knive i et fast håndgreb, den ene bore sig først godt ind mellem ribbene… og William kan mærke luften forsvinde, i det han ser den anden kniv komme som en uppercut, med lynets hast mod hans hals… mørket indtager og hvem ved, måske kalder Sarenrae til vores kære adles søn, William Jhaltero, Diplomat, Søn, Ven og respekteret Rebel og sidst men ikke mindst, Sølv Ravn!
Ghenemahl ser mere og mere skadet ud, og til sidst for Emanuel med sin Knorhale-klinge det dødsgivende hug ind! Dæmonen falder til jorden og det lydtætte rum bliver helt stille.. ”WILLIAM!!” råber de nærmest i kor, men der er ingen bevægelse.. De fire Sølv Ravne får smuglet Williams lig med ud, sammen med Rexus (der er i live!) Før de forlader stedet, hælder Hadrian en krukke med Scavenger Beetles ud over dæmonen, som langsomt forsvinder…

Sangt Senex; A Raven goes ”Ga-Ga”…

Herefter går turen til Sangt Senex Temple, så de kan bringe de 4 Hellknight agenter til Octavio. Han tager godt imod Sølv Ravnene, men falder hurtigt i stemmeleje da han ser William. ”Jeg kondolere Ravne! I disse tider kan ingen føle sig sikker, og nu endnu mere skal vi stå sammen mod uretfærdighed og den infernalske mand, Thrune! Mht. mit bidrag til Sølv Ravnene, så kender jeg til det perfekte skjulested! Et gammelt hideout som tidligere har været brugt af en bande, ingen kender til det, ud over mig. Vi kan mødes om 4-5 dage i Tooth and Nail, og snakke videre om det!”
De aftaler med Octavio at mødes med ham efter et par dage, og at han og Senex præsterne vil passe på Williams lig her i templet. MEN pludselig hører de Hadrian, som ikke længere er i samme rum. ”Ga-Ga-Ga” Vores helte finder ham, blafferne med armene som en fugl, han er ikke til at få kontakt til, og ser vildtfaren ud i ansigtet. Han kravler op af tempel indgangen, op i det første og bedste træ og springer ”Kra-Kra-Ga-GA” og KLASK mod jorden. Hadrian går ud som et lys og er ikke ved bevidsthed…

Hvad skal der ske med William’s lig? Kommer han tilbage til hans familie? Hvordan mon de tager hans død? Beskylder de Sølv Ravnene for hans død? Hvad sker der dog med Hadrian? Mon Sølv Ravns administrationen får et nyt medlem? Og sidst men ikke mindst, hvad mon det er for et gemmested Octavio snakker om? Det finder vi måske ud af næste gang i Hell’s Rebels!
Vi ses d. 14/6

View
A new Ally, fraud and A Prison Break
Recap #015

Shrine of Saint Senex

Vores helte finder Octavio (Lictor af Hellknight ordren; Order of the Torrent) i de druknede dødes gravkammer under Senex Templet. Octavio fortæller bla, at han gerne vil tilslutte sig Sølv Ravnene, da han ikke længere kan se på hvad Thrune gør ved hans elskede by og hans orden. Han fortæller i en behaglig stemme, men bestemt:

”I er klart håbefulde idealister, men min erfaring siger at passionerede revolutionære mangler disciplin. Lige som min kusine, har i gode hjerter, men det kræver mere end hjerte at stå op for hvad der er rigtigt. Hvis jeg skal tilslutte mig Sølv Ravnene, har jeg brug for to ting. Først, jeg har brug for at vide at de overlevne af mine tropper er i sikkerhed. Dernæst har jeg brug for at vide at Søvravnene ikke bare er bøller/banditter/voldsmænd, der kun søger at slås i gaderne. – Jeg har brug for at vide at i kan handle diskret og i det mindste arbejde delvist inden for lovens rammer for at løse et problem, når sådan en mulighed kan lade sig gøre. Som det ser ud, har jeg den perfekte chance for jer, til at opnå begge dele.”

Han fortæller videre at 4 af hans agenter sidder fængslet i Kintargo Holding House, og beder vores helte om at befri dem, helst i en professionel og mindre opsigtvækkende måde.
Sølv Ravnene for lagt en plan over de næste 2 dage, som består i: finde oplysninger om fange nummer, forfalsk fangeoverførselspapir, sjæl byvagt gear, anskaf hestevogn til fanger, snyde fængselsvagter, snyde fængselsinspektøren Sabo the Spider og sidst men ikke mindst: befrie Rexus, hvis de kan finde ham.
Fe-dragen Vendalfak, sniger sig ind i bygningen og notere fange nummer. Emanuel står for papir forfalskning. Et hold af supportere organiser et mindre kup forskellige steder i byen, så de kan stjæle byvagt grej uden at det (forhåbentligt) bliver lagt mærke til. Laria stiller sin hestevogn til rådighed.

Kintargo Holding House

Alt er klargjort og nu skal vores helte se om de kan narre sig til løsladelse af 4 fanger!
Vagterne i fængslet mistænker intet, da Sølv Ravnene ankommer forklædt. De vil dog ikke godkende overførelsen._ ”Det er kun Edderkoppen der kan det, det ved i da godt”_ Og nu må vores helte i konfrontation med fængselsinspektøren… Sabo syntes at papirerne ikke ser helt rigtige ud, men Hadrian og William for overtalt hende til at se gennem fingrene lige denne ene gang. [vi havde nogle vilde checks her på Linguistics og diplomacy!] Imens mødet med Sabo forgår, så for Emanuel spottet Rexus i et lydtæt torturkammer! Men han er ikke alene…

Får de reddet Rexus ud af torturkammeret i tide? Hvor farlig mon den dæmonlignede kvinde er? Kommer agenterne helt i sikkerhed? Er Octavio’s alliance besværet værd? Dét og meget mere, finder vi ud af næste gang i HELL’S REBELS!

View
Templet for de Druknede Døde
Recap #014

Flygten fra Aria Park

Vores helte slap væk fra Aria Park med livet I behold! Hadrian der er alene i Old Kintargo, finder en barbershop, hvor han får klippet al hår og skæg af. På vej ud væk fra den gamle bydel ser han at Rexus bliver slæbt med ind i det store arresthus der også ligger i Old Kintargo.
Resten af banden befinder sig i et bagkøkken og bliver hurtig enig om at de må væk derfra, men er uenige om hvordan. William, Lara og Maximus tager hellknighten Stefän Speckelheim ned gennem kloakken og prøver at finde vej over til kaffehuset, men fare vild adskillige gange. På trods mange rygter og den generelle viden om hvem og hvad der befinder sig i Kintargo’s kloakker, opdager de ikke noget imens de er der nede, måske tumulten oppe fra gaderne omkring Aria Park har skræmt evt beboere af kloakken? De ender med at give op i kloakken og overnatter i Hocum’s Fantasmorgium, hvor de for arrangeret sejltransport af dværgen, Andol Flintesten med hans fiskebram, derfra og til den anden side af Kintargo hvor Argo sumpen ligger.

Hvepsereden

Hadrian og Emanuel for regrupperet i Hvepsereden og et velfortjent hvil. Men alt er ikke godt for Sølv Ravnene, 15-20 medlemmer af rebellet er ved at pakke deres ting og fortæller at efter balladen i parken, tør de ikke være en del af rebellet længere og at Rexus er blevet anholdt tager de også som et stort tab. Men med en god tale om fornuft fra Emanuel og ’semi-trusler’ fra Hadrian beslutter de fleste sig at blive og kun fem vælger at forlade Sølv Ravnene.

Sangt Senex Tempel

Efter overnatning og koordinering mellem alle Sølv Ravnene, mødes de bagved Hocum’s, nede ved floden, og her sejler de afsted mod Argo sumpen. Stefän er taget med og viser vej til templet.
Her bliver de mødt af to Senex præster der fortæller at hvis de vil tale med Octavio (som de bekræfter, befinder sig i templet under dem) skal de bevise deres værd ved at klare templets udfordringer uden dem eller Stefän’s hjælp.
William kravler først ned af den lille jern stige og forsvinder i en mørk tåge. De andre kan ikke hører ham eller andet fra hullet, helt stilhed, men kravler der ned en efter en. Efterhånden som de kommer ned, ser de en stor skikkelse af reb og tovværk der animere sig midt i det skibslignede tempel. En stemme høres svagt af dem alle ”Dem der vil besøge de druknede døde, må bringe lungerens gave til disse læber, dermed min vogter vil hvile ved entré.” Der udvikler sig en voldsom kamp mellem Sølv Ravne og reb monster, som ender med at kvæle livet ud af William, der efter kampen skal bruge lidt mere end livsreddende førstehjælp. Lara for løst stemmens gåde og blæser luft på læberne af en sømandsstatue, hvor efter monsteret kollapser sammen, i en bunke af reb.

Overlever William alle templets udfordringer? Er der overhoved flere udfordringer? Er Octavio der nede? Og i så fald, hvordan kan han hjælpe Sølv Ravnene? Find ud af det næste gang i Hell’s Rebels!

Læs evt. rygter og om rebellet inden næste gang

View
De autonome typer
Recap #013

… Alle ser på imens ravnen flyver op og stjæler Nox’s hoved, som sidder monteret på en pæl på den største tribune. Den flyver til sidst tilbage til gyden, hvor den dumper det afhugget hoved foran Hadrian’s fødder…..

”Hvor er de såkaldte Sølv Ravne?! Er i nogen kujoner? Så kom frem med jer!” lyder det fra Dottari vagtkaptajnen, klædt i panser fra top til tå, står oppe på den ene tribune og kigger ud over hele folkemængden. Stilheden breder sig over hele pladsen… Pludselig høres der: ”HER! Jeg er her, din fede idiot!…” og Rexus kommer halv fuld vaklende igennem pladsen. ”…Thrune har slået min familie og mine venner ihjel, han har taget ALT fra mig!” Vores helte og resten af pladsen foran tribunen ser forbløffet på i mens 4 vagter hiver ham til jorden og anholder ham.

I gyden med Hadrian og Emanuel, åbner der sig en bagdør ind til et køkken, og ud kigger Maximus og Setrona. ”Denne vej Ravne, skynd jer væk!” lyder det fra Setrona.
MEN vores helte har andre planner, end at løbe! Vagtkaptajnen skal få lov til at æde sine hånende bemærkninger om Sølv Ravnene!

Så går det ellers løs i Aria Park! Romerlys, raketter, bomber, alkymist ild og andet kasteskyts bliver antændt og kastet efter ordensmagten, der febrilsk prøver at få styr på menneskemængden og finde ud af hvem der går til angreb. Panikken breder sig blandt tilskuerne der skubber og masser for at komme væk fra diverse sprængninger og faretruende byvagter og kampberedte Sølv Ravne. Hadrian, Emanuel og Maximus går i nærkamp med vagter og vagtkaptajnen Vannas Trex, en kamp der ser sort ud, både mht. udholdenhed og risikoen for at de fejler foran hele tilskuerpladsen.. Den Grå Pil og Lara sikre deres flugt vej i gyden og dækker deres ryg. William der har holdt sig lidt i baggrunden, ser en mulighed for at kravle op på dén tribune hvor den tilfangetaget Hellknight er, og befrier ham. Det er en blandet oplevelse for Kintargo’s indbyggere, nogle ser bange ud, både overfor vagter, men mange ser også på de kæmpende Sølv Ravne med frygt og tvivl. Da der ’kun’ står den panser klædte kaptajn tilbage, begynder mange af tilskuerne at heppe på Hadrian der prøver at vinde deres hjerter og tillid. De må alle stoppe deres ikoniske kamp med kaptajnen, da en hel guarde af vagter endelig når frem. Hadrian får ledt vagternes opmærksomhed væk fra de andre Ravne, og selv slipper gennem en butik og ud i en gyde bagved.

Slipper vores helte helt væk fra al balleden? Får de Hellknighten i sikkerhed? Finder de mon Octavio? Hvad sker der med Rexus? Og hvilke konsekvenser har den autonome opførelse? Det finder vi måske ud af næste gang i Hell’s Rebels!

Tjek evt også Rygter i Kintargo og Sølv ravnene inden vi starter næste gang :) Vi ses den 19. april

View
Tænder og Søm
Recap #012

Kaffehuset hos Laria

Vi starter morgenen sammen med Lara, Emanuel og Hadrian i kaffehuset hos Laria. Imens de sidder og snakker over morgenmaden, kommer William ind af døren, efter at have brugt en måneds tid på familiens forretningsliv, sammen med sin far. William fortæller bla. at han i sidste uge overhørte en samtale, mellem to aristokrater til et bal:
”Sølv Ravnene tiltrækker sig al mulig mærkelig opmærksomhed. Jeg har hørt at Thrune endda har hyret en Tiansk specialist til at finde dem!”
Han fortæller også at han har overtalt sin far til at købe den nu ubrugte saltmine, som ligger i den gamle del af Kintargo. (den i befriet fangerne i) Der er blevet ansat 1 formand og 6 arbejdere, som alle kommer fra Sølv Ravnenes supportere. Da de godt ved at stedet vil blive brugt til rebel arbejde, behøver i ikke at skjule jeres aktivitet der. Ydermere så for at opretholde skalkeskjulet, så arbejdes der i minen, og alt overskud vil gå til rebellets fælleskasse, som er til stor misfornøjelse for Williams far.
Laria joiner gruppen til morgenmaden, men bliver forstyrret af en towncryer med høj stemme udefra gaden af.
”Efter ordre fra Lord-borgmester Barzillai Thrune, vil Hellknight organisationen ’ Order of the Torrent’ fra denne dag være banlyst! Alle deres ejendele, privileger, titler og lov-indflydelse er hermed konfiskeret og tilbagetrukket. Alle medlemmer er deklagret lovløse! Alle borgere har hermed pligt til udlevere de medlemmer som skulle være sluppet for retfærdighed!”
Som de fleste af jer viste, så var Ordrens primær arbejde at finde og beskytte folk der har været kidnappet eller forsvundet. Deres ry i byen er blandet, men hovedsagligt positivt. ”De er nogle strikse nogle, men hæderlige og vil kun byen det bedste”
Laria fortæller at ordrens leder, Lictor Octavio Sabinus, har en kusine i byen, Setrona Sabinus, og hun ejer en af Kintargos ældste bodegaer, Tænder og Søm (Tooth and Nail). Gruppen beslutter sig for at tage kontakt til Setrona, og se om de kan finde mere ud hvor og hvem Octavio er.

Bro afgift

For at komme fra kaffehuset til den gamle del af Kintargo hvor Tænder og Søm ligger, skal vores helte over Bleakbrigde, den eneste bro mellem de 2 by dele. Men de bliver mødt af en kødrand af folk som ikke kan komme over broen. Regeringen har hævet prisen fra 3cp til 5sp! En efter en kommer Sølv Ravnene igennem told-slusen, som består af en række vagter. Men da Lara ser en familie med to sultne børn, ikke blive lukket igennem, bobler hun over og forlanger at hende og familien bliver lukket igennem gratis eller til den gamle pris. Ingen af vagterne giver sig, og ender med at hive Lara væk fra folkemængden så de kan give hende en ordenligt røvfuld. Emanuel for overtalt dem til ikke at smide hende ud fra broen og gruppen kan nu komme over på den anden side.

Regeringens officielle hundehuse

På vejen ser de flere og flere mennesker samle sig ved Aria Park, og de beslutter sig for at se nærmere hvad der sker. Lara’s lejlighed ligger op af parken, så herfra skaber de sig et overblik over parken: Fire små og en stor tribune er ved at blive bygget midt i parken, flere hunderede indbyggere står og kigger på i spænding for hvad der skal ske. Man kan se at oppe på disse tribuner er der blevet bygget ”hundehuse”. Før de går videre mod kroen, forklæder William, Emanuel og Lara sig.

Kroen ’Tænder og Søm’

De ankommer endelig til den gamle bydel, Old Kintargo. Kroen ligger på et hjørne i et kryds og deler bygning med slikbutikken ”Den søde Tand”. Kroen har ikke et skilt, men en pæl med rustne søm og ulve tænder i. Indenfor sætter de sig spredt og kun Emanuel går op og snakker med ejeren, Setrona, som står bag baren. En længere samtale starter hvor Setrona forklare at hun gerne vil i kontakt med Sølv Ravnene, da hun frygter for sin fætter, Lictor Octavio Sabinus og om han er sluppet væk inden Thrune banlyste Ordren. Hun er sikker på at Octavio vil hjælpe rebellet, hvis de kan finde ham. …Emanuel fortæller at han ikke kender noget til nogle Sølv Ravne.
Efter længere vente og tænke tid, beslutter de sig for at ligge et vejviser-kort til Setrona, hvor der er tegnet et ravn-symbol tæt på kroen. En time senere mødes hun med Emanuel igen, men denne gang ligger han ikke skjul på at han er en Sølv Ravn. Setrona fortæller at hendes fætter muligvis gemmer sig ved et lille tempel lige ude for byen, eller også har Thrune fanget ham. Setrona er bange for at det er Octavio der skal straffes i parken her til eftermiddag, så hun spørger om hun og vores helte ikke skal tage der over. Gruppen vil dog ikke have Setrona med, så hun giver dem hendes familie ring, i det tilfælde at de finder Octavio, så vil han genkende ringen.

Aria Park

Vores helte vender tilbage til parken, hvor tribunerne nu er bygget færdige og klokker er begyndt at ringe. Omkring 1000-1500 tæt parket mennesker står rundt om de 5 tribuner og ser på imens lænkede fanger bliver ført op. 4 af fangerne bliver tiltalt for små tyverier og andet småligt forbrydelser. Den sidste fange er en Hellknight fra Torrent Ordren. Alle 5 personer bliver stoppet ind i hver deres hundehus. Denne ”uretfærdige” staf metode, bryder vores helte sig ikke om! Så Hadrian og Emanuel løber om i en gyde, hvor efter de sender Hadrian’s nye companion, en stor ravn som er blevet forsølvet, ud over folkemængden for at cirkulere. Emanuel kaster Ghost sound blandt masserne: ”Sølv Ravnene flyver igen” kan høres som en konstant hvisken over hele pladsen! Alle ser på imens ravnen flyver op og stjæler Nox’s hoved, som sidder monteret på en pæl på den største tribune. Den flyver til sidst tilbage til gyden, hvor den dumper det afhugget hoved foran Hadrian’s fødder.

Slipper vores helte væk fra stedet med livet i behold? Hvordan mon folket og regeringen tager det at Sølv Ravnene ”viser” sig frem så offentligt over for hele byen og regeringen? Finder de mon ud af om Octavio stadig er i live og om han rent faktisk gemmer sig i Sangt Senex templet?

Det finder vi ud af i næste omgang Hell’s Rebels!

View
Recap af #011
De Hellige Arkivister og Nox

Many-Steps Monastery

Vores helte forsætter hvor vi slap dem, i de Hellige Arkivister’s skjulestedet under Hocum’s Fantasmorgium. Den mystisk diabolske kasse for de afmonteret og pillet ned. De vurdere at den ikke skal efterlades, men at de ikke har brug for den selv. Så den Grå Pil bliver sendt afsted med det samme for at finde en køber i en af Kintargo’s butikker. Efter en dags tid søgen, finder han en køber blandt en af gæsterne på kroen ’Three-Legged Devil’, som ivrigt køber den defekte ’Cubic Gate’ for 3000gp.

Tilbage er Lara, Maximus, Hadrian og Emanuel som fortsætter udforskningen af skjulestedet. De kommer til et rum hvor de bliver mødt af to Asmondeus præster og en stor Ogrekin, som de hurtigt for slået ihjel uden store skrammer. Men da det store brød går til jorden, ser de et flot rum bag den. Rummet er en slags underjordisk have med en lille bæk løbende tværs igennem. Nox befinder sig her sammen med sin hell hound, som straks går til angreb på Sølv Ravnene.
En hård kamp starter og vores helte prøver alle tricks de har. Helvedshunden for flamberet Hadrian og Maximus som efterhånden ser ret medtaget ud. Alt håb ser ud til at aftage, lige indtil Emanuel blæser en colorspray af i hoved på Nox, som vælter bagover og ned i vandløbet. ”Hun er nede!” bliver der råbt, hvorefter alle overfalder hende med alt hvad de har og deres sidste kræfter bliver brugt på at hugge og stikke i den regenerere djævel der ligger halv bevidstløs i vandet og drukner.

Nox er død, hendes hoved blev monteret på et spyd midt i parken som skabte en del opmærksomhed.

View
Recap af #010
Many-Steps Monastery

Hocum’s

Den Grå Pil og Maximus dukker op i Hvepsereden, og Laria sender dem afsted til Hocum’s museet for at mødes med de andre Sølv Ravne. De bliver mødt af stanken af brændt kød og lugten af blod fra de voldsomme kampe som lige er fundet sted. To af zombier som blev slået ‘ihjel’ bar ringe fra Victocora familien, og det viser sig altså at Rexus’ forældre er blevet genskabt som zombier… Hvordan mon Rexus tager nyheden?

I en af de bøger som Raul studeret, var der citatet: “Turn the eye to spell the name of the Master of Masters…” Maximus viste præcist at det var guden Irori som der blev refereret til her, og vores helte fik hurtigt regnet ud at det udsmykket øje der sad på den flotteste statue i bygningen var øjet fra citatet. Her blev de dog mødt af en forhindring… De små runer som kunne ses inde i pupillen på øjet, var på det sjældne sprog ‘Azlanti’. MEN Emanuel, har heldigvis interesse i det glemte sprog og havde studeret det i flere år. Da han drejer øjet et par gange til runerne passer med ‘Irori’, så hører de et klik og statuen glider til side og afslører en spiraltrappe som fører ned.

Many-steps Monastery

En smedejerns spiral trappe går ned fra loftet til et massivt bibliotek. Bogreoler, både fritstående og vægmonterede, stiger op til loftet 40-fod oppe. Stiger på spor giver adgang til de højere hylder, men der er kun få bøger og ruller forblev her. Blodpletter markerer gulvet her og der, og nogle af hylderne bærer hvad der synes at være nylige kampskader. Her bliver Sølv Ravnene mødt af en slags demon som er animeret af papir og bøger. Den nægter vores helte adgang til resten af komplekset, som til sidst resultere i at den går til angreb og en kamp i biblioteket starter. Den ender med at suge minder og lidt sjæl ud af Hadrian og Maximus, inden den går op i flammer af Hadrian’s lampeolie. I aksen ligger to små bøger, hvor Hadrian og Maximus’ navn står på, og indeni står personlige minder og tanker fra dem hver især.

Med deres egen ‘Soul Tome’ under armen og de 3 andre Sølv Ravne i hælende, fortsætter vores helte videre ned af en masse trapper som fører dem til en gang, med små værelser stødende op til, Asmodeus præster går til angreb! Kampen spreder sig til flere rum, inklusiv et relativt stort rum som har en overvældende stank af råddent kød. En spindelvæv af jernkæder baner sin vej gennem rummet og i det hænger et forfaldne lig af en mand i en Asmondeus præste-kåbe. I midten af nettet, der er hævet over fliserne med sorte jernstænger, hviler en knytnævestørrelse, tolv-sidet kasse udformet af træ og bronze. Trækasser langs den sydvestlige mur er blevet smadret og væltet. Små stykker papir, der er dækket med noter, er spredt gennem rummet, som om nogen har studeret denne underlige opsætning i dagevis.

Hvad er den mystiske kasse? Er det en fælde? Hvad finder Sølv Ravnene ellers her i de Hellige Arkivisters hemmelige skjulested? Find ud af det i næste udgave af i Hell’s Rebels!

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.