Maximus Streenus

Socialt akavet magiker og litterær mors dreng

Description:

NAME Maximus Strenuus
HOME Eleder, Sargava
WEIGHT 140 p
HEIGHT 6’2
EYES brown
HAIR brown
RACE Human
ALIGN N
DEITY Abadar
CLASS Magus
GENDER m
AGE 19
SIZE M

Bio:

Maximus Strenuus

tldr;
• Fra Eleder i Sargava
• Bor alene hos mor (mors dreng), og hun sidder i byrådet
• Far dræbt af Cheliax på handelsrejse
• Sendt på mission af Eleders byråd for at skabe oprør i byen, og fjerne Cheliax’ fokus på Sargava
• Hadrian er hans bodyguard og ”mentor”
• Har en fætter, Biggus, i Kintargo
• Stor viden/interesse i magi, dans og sprog

Opvokset i byen Eleder i landet Sargava. Et land som har erklæret sig selvstændigt fra Cheliax, men som stadig kæmper med dem. Bliver dog beskyttet af pirater, for en stor hyre.
Maximus er sendt til Kintargo for at give Sargava en pause fra yderligere angreb. Der er rygter om uro i byen, og Maximus er derfor sendt ud for at støtte et evt. oprør, der kan rette Cheliax’ fokus andre steder hen end Sargava.

Maximus er dog ikke den fødte diplomat, og ved ikke meget om livet uden for Eleder. Ej heller er han særlig god til at opsnuse oprørsgrupper eller lign.! Han blev udvalgt, da hans fætter, Biggus, bor i Kintargo, så Maximus har et påskud for at være til stede. Han har fået medsendt Hadrian som bodyguard, men også som ”mentor”.

Maximus har en stor viden, men har svært ved at omsætte den til noget brugbart. Han er meget single, og har brugt meget af sin fritid på at studere magi. Han bor hos sin mor (Hera) alene ud over hans lillebror, da hans far (Maximus Senior) mistede livet ombord på en handelsbåd angrebet af Cheliax. Familien har en handelsvirksomhed, men Maximus er ikke god til tal, og har ingen interesse i virksomheden, som p.t. drives af hans mor og lillebror (som virker til at være bedre til tal end Maximus). Hans mor sidder i byrådet, og for at enten hjælpe ham til at opnå selvstændighed, opnå omtale og skabe jobmuligheder, eller for at slippe af med ham, var hun en stor fortaler for at netop han blev udvalgt til at komme afsted.

Han er ikke særligt religiøs, men er opvokset med kirken i sit liv, og deltager i Abadartemplet for at holde sin mor glad (og fordi han ikke tør tale sin mor imod). Han er velkendt i Cheliax’ takt og tone, og er opvokset med stærke traditioner.

Han har få interesser ud over magi, men han studerer fægtning, sprog og dans (hans mors ønske). Han har en særlig interesse i al viden, men væsener fra himmel og helvede er særligt spændende. I forbindelse med sin nye opgave i Kintargo, har han også studeret viden om oprørsgrupper, og han har øvet sig i at være diskret (uden større held).

Maximus Streenus

Hell's Rebels Foony LasseMosesJensen