Rygter i Kintargo

Wiki_banner1.jpg

Her kan i læse de rygter som i har opfanget i byen og ikke har reageret på:


William har hørt blandt nogle af byens aristokrater
”Sølv Ravnene tiltrækker sig al mulig mærkelig opmærksomhed. Jeg har hørt at Thrune endda har hyret en Tiansk specialist til at finde dem!”


Rygte samlet ind af Supportere, og hørt i en baggård:
”Det er rigtigt, siger jeg jer! Min ven så en blå drage svæve rundt i natte himlen i går nat. Den fløj lige ind foran fuldmånen!”


Fortalt af Setrona Sabinus
“Min fætter Octavio, er forsvundet efter at Thrune banlyste hans Orden, ”/wikis/fraktioner-i-kintargo" class=“wiki-page-link”> Order of the Torrent. Jeg bliver sikkert upopulær ved at sige det, men han gemmer sig helt sikkert i Sangt Senex templet i Argo-mosen udenfor byen"


Fortalt af Hellknighten, Content Not Found: stef-n-spekelheim
“Thrune bruger arresten (Holding House) som midlertidig fængsel, men der er mere i det end det. Jeg har hørt at de har en slags djævel eller dæmon der inde – noget der arbejder på at trække viden og andet ud af fangerne!”


Her er de rygter som i har undersøgt eller fuldt op på:


Hørt blandt menneskemængden under demonstrationen foran Operahuset:
”Der høres mærkelig lyde inden fra det gamle slagterhus. Jeg håber Barzillai for styr på byen og for revet det gamle skummel ned!”


Hørt fra Rexus Victocora i Vipsereden
“Under Askernes Nat, blev der brændt 3 bygninger. Mit hjem, Kroen Thrashing Badger og en musik forretning the Silver Star. Måske kan der findes nogle spor?”


Hørt fra gadedrenge efter at Emmanuel spurgte om de kunne hjælpe
“Nej det tør vi ikke! Vi er bange for at komme i ‘Hundehuset’”


Willliam hørte dette af folk fra byen
“Jeg har hørt at vagt tårnene er fyldte, så regeringen er begyndt at bruge andre steder til fanger. Har hørt at lejesvende og loyalister bruger Salt minen som fængsel”


Hørt blandt menneskemængden under demonstrationen foran Operahuset:
”…pas på med at færdes alene ved Redroof og Temple Hill. Banderne de steder er ved at være raskløse og der siges at chefen for Red Jills er blevet mere eller mindre skør.”


Hørt blandt menneskemængden under demonstrationen foran Operahuset:
”Jeg hører folk sige at Thrunes bodyguard, hende Nox, at hun er halv djævel. Hun er i hvert fald for grim til at være 100% menneske”
Rygter i Kintargo

Hell's Rebels Foony Foony